Windows 7'ye nasıl dönerim?

Deniz3535

Hectopat
Eski bir cihazı kullanmak için Windows 7'ye dönmem gerekli. Sürücüsü Windows 7 desteklemekte. İndirdiğim ISO dosyalarının hiçbirini Windows 7 USB tool programı kabul etmedi. Önerdiğiniz bir site var mıdır ISO dosyası için?

Bir USB dosyasını biçimlendirmeniz sonra o USB'ye Windows 7 ISO dosyasını atmalısınız o USB'yi bilgisayara takmalısınız sonra herhalde bilgisayarı yeniden başlatıp anakart markanıza göre Boot menüsü hangi tuşla açılıyorsa o tuşa basmanız Boot menüsünden UEFI ile başlıyan usbnizin adına tıklamalısınız. Ya da anlattıklarım yanlış olabilir onun için techopatın Windows 10 videosunu izleyin o videoda USB belleğinize Windows 10 atmak yerine Windows 7'yi atın.

Bir USB dosyasını biçimlendirmeniz sonra o USB'ye Windows 7 ISO dosyasını atmalısınız o USB'yi bilgisayara takmalısınız sonra herhalde bilgisayarı yeniden başlatıp anakart markanıza göre Boot menüsü hangi tuşla açılıyorsa o tuşa basmanız Boot menüsünden UEFI ile başlıyan usbnizin adına tıklamalısınız. Ya da anlattıklarım yanlış olabilir onun için techopatın Windows 10 videosunu izleyin o videoda USB belleğinize Windows 10 atmak yerine Windows 7'yi atın.
Kaynak arıyorum hocam. Bu adımları biliyorum sağ olun.

Windows ve Office ISO İndirme Aracı - İncelemeler bunu gördüm Sosyal'de. Deniyorum. Çıkan sonucu paylaşırım. Sağ olun.

Microsoft´un sitesindeki ISO ile denediniz mi hocam? Diğer sitelerdeki ıso´lar değiştirilmiş olabiliyor.

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows7

Serial key istiyor bu hocam.
Desteği bitmiş bir sisteme neden serial key alsın ki?

Eski bir cihazı kullanmak için Windows 7'ye dönmem gerekli. Sürücüsü Windows 7 desteklemekte. İndirdiğim ISO dosyalarının hiçbirini Windows 7 USB tool programı kabul etmedi. Önerdiğiniz bir site var mıdır ISO dosyası için?

Windows 7'nin hangi sürümü? Kaç bit olacak hocam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı