Windows 7'ye nasıl geçerim?

EgeAçar

Femtopat
Katılım
22 Ocak 2021
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İlk öncelikle selamlar ben Ege, Tokat da yaşıyorum. Ne yazık ki tekerlekli sandalyeye bağlıyım birkaç aydır. Bir kaza geçirdim ve bu sırada bilgisayara gömüldüm. Canlı derslerime giremiyorum, çok donuyor. Windows 7'ye geçmek rahatlatacağını düşündüm ve bu yüzden geçmeye karar verdim ama nasıl yükleneceğini bilmiyorum. CD'siz yüklemek istiyorum. Yükledikten sonra nasıl kurulacağını, ne kadar sürede kurulacağını, özellikle kurulduktan sonra neler yapacağımı yanıtlarsanız çok sevinirim.
2 GB RAM.
NVIDIA GeForce 7200 SE / 7200 GS.
Pentium Dual-Core 3600 3.0 Hz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 değil de Windows 8.1'de kurabilirsiniz hocam. Şu an Windows 8 kullanıyorsunuz ki sorunlu bir sürüm o. Windows 8.1 ayrı bir işletim sistemi yani Windows 8 ile aynı değil. Ben yine 2 GB RAM ve Atom işlemci ile Windows 8.1'i çok akıcı şekilde kullanıyordum.

Lakin illaki Windows 7'ye geçecekseniz @Jobs hocamın hazırlamış olduğu rehbere bakabilirsiniz. Zaten yukarıda paylaşmış.

Ayrıca çok geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda iyileşir ve ayağa kalkarsınız. :)
 
Merhabalar, internetten orijinal Windows 8.1 ISO indirin Windows 8.1 kullandığın için ISO'ya sağ tık Windows gezginini seçin ve sanal CD oluşmuş oldu,sonra ise bu bilgisayara gir ve sanal diski aç ve içinde Setup.exe var,onu açıp kurabilirsin merak etme sistemine zarar gelmez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı