Windows 7'ye nasıl geçiş yapılır?

Anakart yeniyse yukleyemezsın. DDR4 sistemlerde artık destegı yok. Drıverları da sorunlu oluyor. DDR3 sistemse BIOS'tan ayarlaman gerek. GPT formatını degıstırıp dene.

Anakart yeniyse yukleyemezsın. DDR4 sistemlerde artık destegı yok. Drıverları da sorunlu oluyor. DDR3 sistemse BIOS'tan ayarlaman gerek. GPT formatını degıstırıp dene.
Peki madem dediğin gibi bakayım.
Hocam gpt ayarını nerden değiştireceğim bilgin varmı?

Hocam Allah senden razı olsun yarı yolda bırakmadın bu sefer oldu kurulum başladı Allah'ın izniyle başlayıp bitecek çok teşekkür ederim😁😁😁
Kurulum bitti,Ozaman konunun sohbetide bitti.
Yardım eden herkese çok çok teşekkürler özellikle 296822'ye 😁😁😁
Hocam Allah senden razı olsun yarı yolda bırakmadın bu sefer oldu kurulum başladı Allah'ın izniyle başlayıp bitecek çok teşekkür ederim😁😁😁
Kurulum bitti,Ozaman konunun sohbetide bitti.
Yardım eden herkese çok çok teşekkürler özellikle 296822'ye 😁😁😁
Tekrardan yeni bir hata,internete bağlanamıyorum ne yapmam gerekiyor?
Hocam son şey lütfen yardım et internete vağlanamıyorum ağ bağdaştırıcısı kapalı hepsini deniyorum aygıt başlatılamadı kod 10 hatası veriyor bi biliyosan lütfen yardım et.

Son düzenleme:
@iiArxdyy Aygıt Yöneticisi'nde Ağ Bağdaştırıcıları kısmına gelin. Donanım kimliklerini paylaşın.
Hocam sd kartla vs. Uğraşarak indirdim driveri pcye attım dorunsuz çalışıyor çok teşekkürler komu kitlenebilir

Uygulayın. Modlanmış Windows 7 de kuruyor olabilirsiniz.

Dediğin gibi, modlanmış Windows 7 kurmuşum, Direk anahtarı açık geldi Windows 7.

Son düzenleme:
Bazı modlanmış sürümlerde görmüştüm açılış ekranı aynı Windows 8.1/10'daki gibi. (Install.wim/Install.esd değiştirerek yapıyorlar.) Şaşırmadım. Çözüldüyse problem yok :).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı