Windows 7'yi otomatik kurmak için kurtarma diski nasıl oluşturulur?

RewuLation

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Maximus Z790 Dark Hero
intel i9 14900k
ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070Ti 12GB GDDR6X OC
ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB
Kingston 48GB Fury Renegade RGB 6400MHz CL32 DDR5
SAMSUNG 4TB 990 PRO NVMe 2.0 PCIe Gen 4.0x4 M.2 2280

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A
ASUS ROG Strix Scope RX Red Switch
RAZER DEATHADDER V3 PRO 30000 DPI KABLOSUZ GAMING MOUSE
Arkadaşlar öncelikle forumdan bulduğum birkaç konuyu okudum fakat hangileri iyi veya kötüdür bilemedim.

Amacım: Bundan sonra şehir dışında yaşayacağım için ailemin bilgisayarı kullanırken olası çökme durumunda Windows'u DVD(leri) takarak (yarı) otomatik kurulum yapması için hatasız bir Windows 7 kurup bunu ISO yaparak DVD(lere) yazmak istiyorum. Neden DVD diskleri diyorum çünkü driverlar ve birkaç temel program sonrası 1 DVD yetmeyebilir.
Sistem: Windows 7 Ultimate X64.
Sorum: Bu amacıma uygun olarak tıpkı Windows'u birkaç tıklamayla kurulacak şekilde programlı veya programsız hangi yöntemleri önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
8GB bir flash disk edinin. Micrasoft'un sitesinden Windows ISO'sunu indirin. Rufus programını kullanarak Windows ISO'sunu flash diske yazdırın. Laptop BIOS ekranından başlangıç olarak takılı flash diski seçin kurulumu yapın. Rufus programı ve kurulumu hakkında YouTube'da rehber videolar mevcut. DVD yerine flash bellek kullanmanızı öneririm. Hem daha taşınabilir hemde hız fark edecektir.

8 GB bir flash disk edinin. Microsoft'un sitesinden Windows ISO'sunu indirin. Rufus programını kullanarak Windows ISO'sunu flash diske yazdırın. Laptop BIOS ekranından başlangıç olarak takılı flash diski seçin kurulumu yapın. Rufus programı ve kurulumu hakkında YouTube'da rehber videolar mevcut. DVD yerine flash bellek kullanmanızı öneririm. Hem daha taşınabilir hem de hız fark edecektir.

Hocam konuyu tam okumadınız sanırım temel programlar ve birkaç şey kurulu olarak ISO almak istiyorum standart Windows değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ile windows 10 için driver dahil bir iso dosyası hazırlamıştım. windows 7 için olurmu bilmiyorum.

program dahil ediliyor mu pek bilgim yok ancak tek bir programı flash diskin içine atıp çalıştırınca belirtilen uygulamaları kuran bir program vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı