Windows 7'yi sağlıklı çalıştırabilecek en yeni işlemci hangisi?

seqredd

Decapat
Daha fazla  
Kullandığım programın sürümü gereği Windows 7 kullanmam gerekiyor, ayrıca asla mavi ekran vs vermemeliki kaydettigim işlerim kaybolmamalı bu nokta cok önemli benim için. Dolayısı ile Windows 7'yi en sağlıklı çalıştıracak sanal sürücü vs uğraştırmayacak Intel işlemci sürümü kacıncı nesildir?

4 seri Intel işlemciler ve bunların içinde en iyisi diyebileceğimiz Intel i7 4790 çünkü anakartlarında Windows 7 sürücüleri bulunuyor.

Kendim de bizzat kullanıyorum i7 4790 işlemciyi. Bana mısın demiyor hala. Anakartımda Msi H81m-p33

6 seri Intel'lere de bakabilirsin ama DDR4 ve DDR3 serisinin arasına zorla sıkıştırılmış seri bana göre. Anakartlarına sürücü bulunuyor ama geçiş evresinde olan serileri hiç sevmem o yüzden 4 seri Intel derim.

2, 3 ve 4. Nesil intel core işlemciler windows 7 için biçilmiş kaftan.

core 2 quad q8200 (4 çekirdek) core 2 duo e8400 (2 çekirdek) ikiside win7 64bit için iyidir. ikisinin de soketleri lga775. bulabilirsen gigabyte g41m combo al.

4 seri Intel işlemciler ve bunların içinde en iyisi diyebileceğimiz Intel i7 4790 çünkü anakartlarında Windows 7 sürücüleri bulunuyor.

Kendim de bizzat kullanıyorum i7 4790 işlemciyi. Bana mısın demiyor hala. Anakartımda Msi H81m-p33

6 seri Intel'lere de bakabilirsin ama DDR4 ve DDR3 serisinin arasına zorla sıkıştırılmış seri bana göre. Anakartlarına sürücü bulunuyor ama geçiş evresinde olan serileri hiç sevmem o yüzden 4 seri Intel derim.

2, 3 ve 4. Nesil intel core işlemciler windows 7 için biçilmiş kaftan.
teşekkür ederim iyi günler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı