Windows 7'yi Savunan Komik Arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam yanlış anlamayın ama siz buraya 7'yi savunmak için mi üye oldunuz? Etkinliklerinizin hepsi bu konu. Ve bugün üye olmuşsunuz.
Daha yeni katıldım ve bu konu ilk konum dostum.Amacım Windows 7'yi savunmak değil ama dediğim gibi technopat.net'te değişik bir Windows 7 düşmanlığı var.Desteği bitmiş derseniz taa 2012'den daha temel desteği bitmeden düşmanlardı.
 
En iyisi FreeDos'tur. İşletim sistemleriyle uğraşmayın. O zaman gerçek performansı görürsünüz. :) Windows'muş, Mac'miş, Linux'muş; hepsi çöp.
 
Bu zamanında PC için GTA5 bulduğunu iddia eden çocuk değil mi ya :D sesini ona benzettim nedense... Windows 7 çıktığında da XP yi savunan bi kitle vardı bitmiyor bunlar bitmeyecek :D
 
Windows 10 Candır gerisi heyecandır.
Geçen gün 8.1'e geçesim geldi, geçtim, Formatlamışken de bi' Call Of Duty:Warzone yükleyeyim dedim.
Koskoca 85 GB'ı yükledim, bir de baktım ki oyun sadece Windows 10'da açılıyormuş yani DirectX 12 olmadan oynanmıyormuş.
Paşa paşa Windows 10'a geri döndüm, pişman değilim.
 
Daha yeni katıldım ve bu konu ilk konum dostum. Amacım Windows 7'yi savunmak değil ama dediğim gibi technopat.net'te değişik bir Windows 7 düşmanlığı var.Desteği bitmiş derseniz taa 2012'den daha temel desteği bitmeden düşmanlardı.

Anladım ama zamanında herkes 7 kullandı ve beğendi bende Windows 10 sevmiyorum ama işlemcim ve ekran kartım'ın 8 ve 7'ye desteği yok güncel kalmak için ve sürücü olmadığı için 10 kullanıyorum yoksa kullanmam. Ama 10 hızlı ve güncel 😀
 
Boşverin arkadaşlar, arkadaşımız bir şeyler denemiş.

Verdiği bilgilerin tamamının yanlış olduğunu biliyoruz. Bırakın kendi halinde yaşasın. Gün gelecek o da anlayacak ESET'in bir işe yaramadığı gerçeğini.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı