Windows 7'yi USB ile toplama PC'ye atmak

Gaddaryan

Kilopat
Daha fazla  
Ardakaşlar bende eski bir asus laptop var. Windows 7 yüklü. Birkaç güne yeni bir sistem alacağım ve windowsa para vermek istemiyorum. Laptoptaki windowsu topladığım PC'ye usb yoluyla nasıl atabilirim? Biri ayrıntılı ve en basit haliyle anlatabilirse çok duacısı olurum. Çünkü bu işlerden hiçbir şey anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Atamazsınız. Donanımları farklı olacağından ötürü uyumsuzluk olacak ve sistem birçok noktada mavi ekran verecektir. Ancak var olan Windows'un ürün anahtarını bu gibi yazılımlarla öğrendikten sonra diğer PC'ye temiz 7 kurup o şekilde etkinleştirebilirsiniz. Etkinleştirdikten sonra da tavsiyem Windows 10'a terfi etmeniz olacaktır. Hatta mümkünse yeni sisteme doğrudan 10 kurun zira 7 devri bitti.

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal

Atamazsınız. Donanımları farklı olacağından ötürü uyumsuzluk olacak ve sistem birçok noktada mavi ekran verecektir. Ancak var olan Windows'un ürün anahtarını bu gibi yazılımlarla öğrendikten sonra diğer PC'ye temiz 7 kurup o şekilde etkinleştirebilirsiniz. Etkinleştirdikten sonra da tavsiyem Windows 10'a terfi etmeniz olacaktır. Hatta mümkünse yeni sisteme doğrudan 10 kurun zira 7 devri bitti.

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal

Cevabınız için teşekkürler. O zaman abimin laptopunda windows 10 yüklü (windows 7 home dan yükseltilmiş). Laptopun altında da seri numarası yazıyor. Bu seri numarasını kullanarak windows 10 u usbye boot edip yeni sisteme kursam olur mu ? Diğer sorumda yeni sisteme kurduğum zaman mevcut laptopdaki windows lisansı gider mi ? Bir de sistem kurmaktan anlamadığım için pc yi alacağım yerden bana bütün parçaların sürücülerini kurup göndericekler. Eğer windowsu onlar yüklemezse parçaların sürücülerini de ben mi yüklemek zorunda kalırım yoksa onlar windowsu kurmadan parçaların sürücülerini yükleyebilir mi ?

Hocam öncelikle bir lisans sadece çevrimiçi bir bilgisayarda çalışır. Zaten etkinleştirme yapmak içinde çevrimiçi olmak gerekir. Ayrıca Bir işletim sistemi kurmadan sürücü tanıtımı yapılmaz. Zaten donanımlar işletim sistemine tanıtılır. Ayrıca Laptop'larda ki lisanslar Oem lisans ise aldığınız bilgisayarda çalışmayacaktır. Eski demenize bakarsak Retail lisansdır inşallah.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı