Microsoft gerçekten devrim niteliğinde bir sistem geliştirdi. Bu tür şeylerde eskilere bağlı olan insanlar için gereksiz, kullanışsız gibi terimlerle adlandırılıyor. Nedeni nasıl kullanıldığını bilmemeleri sadece. Denemekten korkma
Aslında doğru bir tespit gibi fakat başlat menüsünü arama dizinlerini sürücülere göre ayarladığımda Mac de ki Spotlightın tırnağı olmasa bile istediğim dosya ya anında erişebiliyor aradığım kolayca buluyordum.
Bence Microsoft işletim sistemi pazarında desktop veya laptop kullanıcılarının işletim sistemlerin de başlat menüsünü korumalıydı.
Yeni Metro veya Modern UI gerçekten çok çirkin.
Windows 8.1 de pencere arkaplanlarını veya kenarlarını IOS7 de şeffaf pencereler gibi yapmalıydı diye düşünüyorum.
AERO pencerelerden sonra Windows 98-2000 de ki gri kenarlıklar zamanına dönmüş gibi Performans anlamında ben laptopım da çok memnunum.Eskiden Windows 7 de 8-10 sürücü yüklerken şimdi sadece Nvidia GT540 driveriını yüklüyorum.
Email Posta uygulaması ne iyi ne de kötü.
Metro arabirim tamamen kafa karıştırıcı.
Bu iyi bir şey yapmak için amaçladıklarından çıkmadığı belli.Tablet, global pazar da söz sahibi olmak için sahibi olduğu ofis,xbox,windows phone vb. ürünleri bir arada sunabilmek KABUK değiştirmek için attııkları yanlış bir adım.
oldu.
Kısacası Windows 8.1 de heyecan duyulacak bir şey göremedim.