Windows 8.1 17 Ekimde Çıkıyor !

parisapo

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Hırdavat
Windows 8 kullanıcılarına, güncelleştirme ile gelecek olan Windows 8.1 sabırsızlıkla bekliyorum. Windows 8.1 önizleme sürümü bir çoğumuz kullanmışızdır. Windows 8.1 tam sürümünde, Microsoft sizce ne gibi değişiklikler ve farklılıklar yapmıştır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft sizce ne gibi değişiklikler ve farklılıklar yapmıştır ?
İzleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8 kullaniyorum.

Temiz ayarlari update leri yapilmis.
İmajini aldim.

Windows 8.1 yuklemem icin hicbir sebebim yok.

Bana sebep gosterin.

Microsoft gerçekten devrim niteliğinde bir sistem geliştirdi. Bu tür şeylerde eskilere bağlı olan insanlar için gereksiz, kullanışsız gibi terimlerle adlandırılıyor. Nedeni nasıl kullanıldığını bilmemeleri sadece. Denemekten korkma :)

Aslında doğru bir tespit gibi fakat başlat menüsünü arama dizinlerini sürücülere göre ayarladığımda Mac de ki Spotlightın tırnağı olmasa bile istediğim dosya ya anında erişebiliyor aradığım kolayca buluyordum.
Bence Microsoft işletim sistemi pazarında desktop veya laptop kullanıcılarının işletim sistemlerin de başlat menüsünü korumalıydı.
Yeni Metro veya Modern UI gerçekten çok çirkin.
Windows 8.1 de pencere arkaplanlarını veya kenarlarını IOS7 de şeffaf pencereler gibi yapmalıydı diye düşünüyorum.
AERO pencerelerden sonra Windows 98-2000 de ki gri kenarlıklar zamanına dönmüş gibi Performans anlamında ben laptopım da çok memnunum.Eskiden Windows 7 de 8-10 sürücü yüklerken şimdi sadece Nvidia GT540 driveriını yüklüyorum.
Email Posta uygulaması ne iyi ne de kötü.
Metro arabirim tamamen kafa karıştırıcı.
Bu iyi bir şey yapmak için amaçladıklarından çıkmadığı belli.Tablet, global pazar da söz sahibi olmak için sahibi olduğu ofis,xbox,windows phone vb. ürünleri bir arada sunabilmek KABUK değiştirmek için attııkları yanlış bir adım.
oldu.

Kısacası Windows 8.1 de heyecan duyulacak bir şey göremedim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı