Güvenlik derdin yoksa programların destek süresi bitene kadar kullanılır.
e2160E7400 ve Windows 10 devamke.![]()
windows 11 windows 10 la aynı altyapı nerdeyse ama windows 11 daha ağır gelir .Doğrudur, halen kullanılabilir ve ben 8.1 Pro kullanıyorum. Her zaman güncel işletim sistemi kullanılması tarafındayım. Yaz sonunda istediğim sistemi kurabilirsem anında Windows 11'e geçiş yapacağım.
Zorlanacağını hiç ama hiç sanmıyorum.Windows 11 windows 10 la aynı altyapı nerdeyse ama windows 11 daha ağır gelir .
i3 10100F & RX 6500 XT'li bir sistemin Windows 11'de zorlanacağını hiç ama hiç sanmıyorum.
emin misin 6 gb ramle 11 kurmuşt um facia gibiydi.Zorlanacağını hiç ama hiç sanmıyorum.
16 GB RAM bellek kullanacağım, bir daha düşünün.emin misin 6 gb ramle 11 kurmuşt um facia gibiydi.
Haklısınız, çok da büyütülecek bir performans kaybı yok.i5 2430M ve 4 GB RAM mevcut bende. Zorlanma vb. yaşamadım. Windows 10'la tıpatıp aynı zaten.
16 GB RAM bellek kullanacağım, bir daha düşünün.
Haklısınız, çok da büyütülecek bir performans kaybı yok.
16 GB RAM bellek kullanacağım, bir daha düşünün.
mesela şuan 3 gb ram var windows 10 kullanıyorum windows 11 kursam sistemm yerle bir olur.16 GB RAM bellek kullanacağım, bir daha düşünün.
O bir fazla oldu sanki, yeterince hızlı çalıştırabilecek bir sistem desek yeridir.o zaman ağzımı açmam 16 ramse windows 11 gereksiniminden 10-11 kat daha fazla.
Şahane.Debloat, telemetry, Windows Defender kaldırırsın. Boşta 1 GB RAM kullanılıyor ki bu şekilde akıcı masaüstü ortamı.
3 GB RAM bellek ile hele de HDD varsa Windows 8.1 kullanmak mantıksız, Linux Mint Cinnamon tercih ederdim ben.mesela şuan 3 gb ram var windows 10 kullanıyorum windows 11 kursam sistemm yerle bir olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.