Windows 8.1 32/64 Bit Tüm Sürümler Birarada Yandex Disk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
VL Media Player yok manasına gelir. Pro'da var. Niye böyle birşey var yada başka ayrıntılar da var mı bilmiyorum. Sanırım bazı iş yerleri için özellikle üretilmiş, bir de fiyattan kısıyor. Sonuçta W8.1 de aynıdır W8.1 Pro da fark içindeki yazılım olduğu için böyle bir seçenek ihtiyacı da doğmuş diye yorumluyorum.

VL Media Player yok manasına gelir. Pro'da var. Niye böyle birşey var yada başka ayrıntılar da var mı bilmiyorum. Sanırım bazı iş yerleri için özellikle üretilmiş, bir de fiyattan kısıyor. Sonuçta W8.1 de aynıdır W8.1 Pro da fark içindeki yazılım olduğu için böyle bir seçenek ihtiyacı da doğmuş diye yorumluyorum.

Açıkçası ben Microsoft'un 8'deki sürüm adlarını değiştirmesini hala anlamış değilim. Abi ver "Basic Edition - Home Edition - Business Edition - Ultimate Edition" diye kurtul. Ne diye adamı uğraştırıyorsunuz :D

Merak ettiğim bir kısım var.Ben bu şekilde bilgisayarımdaki dosyalar silinmeden windows 8.1 geçebilirmiyim yükseltme gibi bir şansım varmı yasal olmadığı için marketten indiremiyorum.

Merak ettiğim bir kısım var.Ben bu şekilde bilgisayarımdaki dosyalar silinmeden windows 8.1 geçebilirmiyim yükseltme gibi bir şansım varmı yasal olmadığı için marketten indiremiyorum.

Evet. Kurulum kısmında "Yükselt" seçeneğine basar iseniz aynı Vistadan 7'ye geçişte olduğu gibi tüm ayarlarınız korunarak geçiş yapabilirsiniz.

64 bitlik sürümün torrenti var mı? Normalde 20 dk'de indirmem gerekiyor ama yandesk disk yavaş indiriyor.

Maalesef forum kuralları gereği Torrent link veremiyoruz. Ayrıca ortada dolaşan çoğu torrent 8 hep üstünde oynanmış versiyonlar.
Anladım saolun birde size başka sorular sorabilir miyim lütfen işlemci ile ilgili , sizinle aynı marka işlemci kullanıyorumda ? Size ulaşabileceğim bir adres verir misiniz ?

Evet. Kurulum kısmında "Yükselt" seçeneğine basar iseniz aynı Vistadan 7'ye geçişte olduğu gibi tüm ayarlarınız korunarak geçiş yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Yükledikten sonra driverlar otomatik win8.1 güncellemisini gösterir mi? Yoksa ben ayrı ayrı güncellemem gerekir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı