Sistem özelliklerin nedir?Windows 8.1 Pro 32 Bit sürümü yüklü PC'de. Windows 10 64 Bit'i temiz olarak kurabilir miyim yoksa Windows 10 32 Bit mi kurmam gerekiyor?
Temiz kurulumla Windows 10 x64 kurabilirsin. x86 (32 bit) devri bitti.sistem özelliklerim 64 biti karşılıyır işlemci 64 bit uyumlu 4 gb ram var
merak ettigim konu windows 8.1 32 bit kurulu sisteme win 10 64 kurabilirmiyim yoksa win 10 32 kurup sonrasındamı 64 kurmam gerekiyor
Rufus programını kullandın?daha once arkadasımın bilgisayarını formatladıgım win 10 64x iso dosyasını usbye bootladım bugun kendı bilgisayarımda denedım bios ayarlarını yapıp ilk sıraya usbyi getirdim usbyi biosda görmesine ragmen açılışta kurulum ekranı gelmiyor usb daha yeni iso dosyasında bozulma oldugunu pek düşünmüyorum ama sorunun nedeni nedir acaba farklı bi kaynaktan win 10 64 bit indiriyorum suan
evet rufusu kullandım uefi kurulum yapdım anakartım desteklıyoRufus programını kullandın?
Arkadaşının bilgisayarı eski tipse ondanda kurulum ekranı gelmemiş olabilir.evet rufusu kullandım uefi kurulum yapdım anakartım desteklıyo
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.