Merhaba, ben Windows 10 64 Bit'ten Windows 8.1 32 Bit'e geçmek istedim. ISO dosyası indirdim Rufus'dan Flash'a attım bundan sonraki adımları bilmiyorum. YouTube'dan baktıgımda herkes farklı bir şey anlatıyordu.
Merhaba, ben Windows 10 64 Bit'ten Windows 8.1 32 Bit'e geçmek istedim. ISO dosyası indirdim Rufus'dan Flash'a attım bundan sonraki adımları bilmiyorum. YouTube'dan baktıgımda herkes farklı bir şey anlatıyordu.
2 GB üstünde RAM'iniz varsa performansa etkisini hissetmezsiniz 32 bitin. Daha performanslı daha hafif olduğu doğrudur ama bunu hissetmek için 2 GB ve altında bilgisayar gerekir.
2 GB üstünde RAM'iniz varsa performansa etkisini hissetmezsiniz 32 Bit'in. Daha performanslı daha hafif olduğu doğrudur ama bunu hissetmek için 2 GB ve altında bilgisayar gerekir.
İşlemcin nedir? Windows 10 için yeterli RAM'e sahipsin. Yüksek ihtimal tahminimce sistemi HDD'ye kuruyorsun o yüzden sistem yavaş çalışıyor. Windows 10'un güncel sürümleri SSD üzerine yapılandırıldı. O yüzden yavaş olması normal. İlk windows 10 sürümlerini veya sadeleştirilmiş custom ROM'ları önermem. Çünkü uygulamalar düzgün çalışmıyor. Windows'un hizmetlerinin çoğu devre dışı olduğundan çoğu program düzgün çalışmıyor. Windows 8.1 gayet iyi bir tercih bence. 2GB RAM ile gayet stabil kullanıyorum. USB ile kurabilirsin. Technopat'ın rehberleri var. ISO dosyasını internetten indirebilirsin.