Windows 8.1 açılınca 3-4 dakika sonra ekran donup kalıyor

Celarus

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da dediğim gibi bilgisayarı açıyorum şifreyi falan giriyorum masaüstündeyken mesela Opera'yı açacağım YouTube'a gireceğim 3-4 dakika sonra ekran donup kalıyor. Bir daha da gelmiyor ekran. Şöyle deyim bilgisayarda bir işlem yaptığımda 2-3 dakika sonra donup kalıyor.

Böyle oldu ve dondu sistemim
3GB DDR3 RAM
Intel Core i3 M330 2.13GHz
Donanım çok eski. Çok normal kasma donma yaşanması. Üstelik dizüstü bilgisayar. SSD takviyesi sorununuzu büyük oranda çözer.
Gerçekten çok eski 100GB HDD çok ayrıntılı bilmiyorum
HDD ömrünü doldurmaya yaklaşmıştır. İlk zamanki performansı olmaz.

Donanım çok eski. Çok normal kasma donma yaşanması. Üstelik dizüstü bilgisayar. SSD takviyesi sorununuzu büyük oranda çözer.

Dün olmayan şey neden bugün olmaya başladı onu anlamadım sizce format atsam biraz daha azaltır mıyım disk kullanımını korktuğum şey format atarkende donması.

HDD ömrünü doldurmaya yaklaşmıştır. İlk zamanki performansı olmaz.

Dün Steam açıldığında falanda donuyordu ilginç bir PC cidden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün olmayan şey neden bugün olmaya başladı onu anlamadım sizce format atsam biraz daha azaltır mıyım disk kullanımını korktuğum şey format atarkende donması.

Dün Steam açıldığında falanda donuyordu ilginç bir PC cidden.
Format atarsınız ama format sonrası disk kullanımı çok yüksek olur. Bilgisayar 1 günde zor gelir kendine. Çünkü disk kullanımı çok yoğun oluyor. Bütçeniz var mı bilmiyorum ama eğer uzun süre daha bu bilgisayarı kullanmak zorunda iseniz yeni bir SSD alın ve onunla format atın. Bilgisayar taptaze olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı