Çözüldü Windows 8.1 açılırken başka kullanıcı çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Berat5141

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarı açtığımda sürekli başka kullanıcı diye bir hesap geliyor ve bu kullanıcı bilgisayarda gözükmüyor. Bu yüzden de bilgisayarı her açtığımda şifre girmek zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mı?

Dosya Ekleri

• 1.jpeg
    1.jpeg
    133 KB · Görüntüleme: 56
Bir şekilde yanlışlıkla bir hesap eklemiş olabilirsiniz. Tabii zor ihtimal bir virüs yoksa

Denetim masasını açın oradan Kullanıcı hesapları>"Başka bir Hesabı yönetin" kısmına gelip o hesabı seçin ardından çıkan ekranda hesabı silebilirsiniz

Bir şekilde yanlışlıkla bir hesap eklemiş olabilirsiniz. Tabii zor ihtimal bir virüs yoksa.

Denetim masasını açın oradan kullanıcı hesapları>"başka bir hesabı yönetin" kısmına gelip o hesabı seçin ardından çıkan ekranda hesabı silebilirsiniz.

Hayır başka bir hesap yok sadece kendi hesabım. Virüs taraması yapmalı mıyım?

İlginç. Peki cmd'yi açıp net user yazabilir misiniz? Çıkan ekranda sol tarafta gözüken hesabınızın isminin üstünü karalayarak ekran görüntüsü atma şansınız var mı?
Aslında guest diye bir hesap var ancak aktif değil ve silmeye çalışırken böyle bir hata alıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8,9 KB · Görüntüleme: 45
Dönüş yapmayı unuttum kusura bakma 😅 .

Sanırım bu Windows 8.1 için yaygın bir hata düzeltmek için öncelikle bilgisayarınızda Windows tuşu+R tuşuna bastığınızda netplwiz yazdığınız zaman çıkan ekranda "Bu bilgisayarın kullanıcıları:" kısmının üstünde bir kutucuğun olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Kullanıcılar bu bilgisayarı kullanabilmek için bir kullanıcı ismi ve bir parola kullanmak zorunda gibi bir şey olması lazım

Dönüş yapmayı unuttum kusura bakma 😅.

Sanırım bu Windows 8.1 için yaygın bir hata düzeltmek için öncelikle bilgisayarınızda Windows tuşu+r tuşuna bastığınızda netplwiz yazdığınız zaman çıkan ekranda "bu bilgisayarın kullanıcıları:" kısmının üstünde bir kutucuğun olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Kullanıcılar bu bilgisayarı kullanabilmek için bir kullanıcı ismi ve bir parola kullanmak zorunda gibi bir şey olması lazım.

Hocam açsamda kapasamda sonuç yine aynı.

Hocam açsamda kapasamda sonuç yine aynı.
Açık hale getirip uygula diyip ardından kapalı hale getirip uygula demeniz lazım. O kullanıcı muhtemelen hep orada kalacak aslında bir kullanıcı yok ama dediğim gibi sanırım bu bir bug. Sadece en azından direkt giriş yapabilmeniz için. Belki de desteği olan bir Windows sürümüne geçmeniz daha iyi olur :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı