H (Harun) Hectopat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2015 #1 Arkadaslar Windows 8.1 kullanicisiyim. Bastaki yuvarlak donerken donuyor, yeniden baslatiyorum oluyor ama böyle yapa yapa PC yavasliyor. Önceden harddiskim vardi, onda oluyodu. Yeni alayım dedim belki duzelir ama duzelmedi. Lütfen yardim edin.
Arkadaslar Windows 8.1 kullanicisiyim. Bastaki yuvarlak donerken donuyor, yeniden baslatiyorum oluyor ama böyle yapa yapa PC yavasliyor. Önceden harddiskim vardi, onda oluyodu. Yeni alayım dedim belki duzelir ama duzelmedi. Lütfen yardim edin.
KS KS H (Harun) Hectopat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2015 #11 Abi bide benim öndeki harddiskimde american hatası alıyodum F1 e basıcnca geçiyodu onuda soleyim Belki ondan arıza gördüyse bi parça ? Artı 0 Eksi
Abi bide benim öndeki harddiskimde american hatası alıyodum F1 e basıcnca geçiyodu onuda soleyim Belki ondan arıza gördüyse bi parça ?
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 23 Mart 2015 #12 Bios'u restle yeniden ayarla disket sürücüyü iptal et. Artı 0 Eksi