Windows 8.1 Açılış Hızından Yararlanamıyorum

Windows

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Windows 8.1 Pro 64 Bit kullanıyorum. Sistemim yaklaşık 5-6 dakikada açılıyor. Başlangıçta ise sadece Bitdefender (antivirüs) Advanced System Care (Sistem Bakım Programı) var.
Sistem Özelliklerim..
1.png
Adsız.png

Daha dün format attım. :) Düne kadar avira kullanıyordum fakat herşeye uyarı verdiği için bitdefendere geçtim.
Bende Avira kullanıyorum fakat herşeye ötmüyor. :) Bir keresinde crackli Microsoft Office indireyim dedim indirdim. Virüs buldu takmadım. Crackliyi virüs sanıyordur diye. World dosyası açtım girdiğim gibi mavi ekran verdi. Açtım bir tarattım ki 7 tane virüs buldu hemen sildim bir sıkıntı kalmadı. Bence Avira dan şaşma.

Bende Avira kullanıyorum fakat herşeye ötmüyor. :) Bir keresinde crackli Microsoft Office indireyim dedim indirdim. Virüs buldu takmadım. Crackliyi virüs sanıyordur diye. World dosyası açtım girdiğim gibi mavi ekran verdi. Açtım bir tarattım ki 7 tane virüs buldu hemen sildim bir sıkıntı kalmadı. Bence Avira dan şaşma.
Haklı olabilirsin kardeşim fakat virüsle bir alakası olmadığını düşünüyorum. İlk format attığımdada aynıydı.

Sorununuzun çözümü için : Bitdefender falan kaldırn bir de öyle deneyin. Sistem Bakım Programları falan bence boş. Hatta cihazı yavaşlatıyor. Virüs programları da cihazı kasıyor. Format atmayı veya windows 8/8.1 sıfırlamayı biliyorsanız virüs programı ve Sistem Bakım Programı kurmayın derim. Ve destekliyorsa UEFI Mod windows 8/8.1 kurun derim.
Benim cihaz :
Uefi windows 8 64 bit pro var 5400 rpm 500 GB HDD + intel i5 2. nesil 2012 Aralık ayında almıştım cihazı. Ve 1 ay önce uefi modda kurdum. Şimdi canavar gibi 10-12 saniyede hazır. SSD olsa ohooo uçar sanırım :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı