Çözüm Windows 8.1 Açılışta şifre sorulması

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yerel hesapta değilim. Yani W8.1 i hotmail hesabına bağlıyorsun ya, metrodan epostalarını takip ettiğin olay işte :). O şekilde iken açılışta şifre sormasını istemiyorum. Onun bir çözümü var mı?

Yerel hesapta değilim. Yani W8.1 i hotmail hesabına bağlıyorsun ya, metrodan epostalarını takip ettiğin olay işte :). O şekilde iken açılışta şifre sormasını istemiyorum. Onun bir çözümü var mı?

Var tabi. Windows'un arama kısmına netplwiz yaz, entere bas. Karşına kullanıcı hesapları çıkacak. Oradaki imleci kaldırıp şifreni tekrar gir. Uygula deyip çıkman yeterli olacaktır.

Onu da yapmıştım :) Yine deniyim, olmazsa yerel hesapla da yaşayabilirim. Belki orjinal olmadığı içindir. Heralde bu durumda ağlama hakkına sahip değilim :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı