Windows 8.1 AMD display update sorunu

Jr Master

Hectopat
Yer
Ankara
İyi günler. Bilgisayarımda AMD 6000 serisi ekran kartı var. W8 kullanırken almadığım bir hatayı W8.1'e geçince arada bir görmeye başladım ve son derece rahatsız edici. Hata şunu diyor. AMD görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve tekrar kurtarıldı. Buna benzer bir şeydi. Biraz araştırdım W8.1 update ye girince isteğe göre güncelleştirme de display update vardı 120mb boyutundaydı yanlış hatırlamıyorsam. O updateyi yapınca ilk başta indirdi tabiki indirdikten sonra bir şeyler oldu klavye ve mause gitti. Bilgisayar kendi halinde bekliyor öyle:). Ne yapmam lazım sistem geri yükleme yapsam tekrar görüntü sürücüsü hatası gelcek. Teşekkürler.

Klavye mause masaüstü gelince çalışmıyor. BIOS da ikisini de kullanabiliyorum. W8.1 kurduğum USB den sistem geri yükleme yaptım yine düzelmedi. Acaba onarma filan mı yapsam Windows'u yenile diye seçenek vardı. Updateye bakamadım masaüstünde bir şey yapamıyom :D

Şimdi klavye mause geldi. Napsam tüm AMD driverlarını silip baştan mı kursam directx filan da dahil.

Sistem geri yükleme yaptım düzelmedi. USB leri çıkarıp taktım gelmedi. Windows CD'sinden onarma yaptım hata verdi onarma yapılamıyor dedi. BIOS u default yap dedim açtım bilgisayarı yine yoktu. Sonra çıkarıp laptopa taktım laptopta çalıştı. Sonra bilgisayara geri taktım. Driver yükleme pencereleri geldi küçücük. Sonra çalıştı anlamadım nasıl oldu o_O

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı