Windows 8.1 bilgisayarı Windows 10'a çevirme

Windows 10 Superlite'ın orjinal bir lisansı yoktur. Kaynak kodları açık değil, şifrelenmiştir. Bu yüzden Windows 10 Superlite'a hala nasıl güvenebiliyorsunuz anlayamıyorum. Şuan Windows 10 Superlite'ın yapımcıları verilerinizi depoluyor olabilir. İlerde bu depoladığı verileri satabilir. Windows 10 Superlite kullanayın, kullandırtmayın.

Windows 10 Superlite'ın orijinal bir lisansı yoktur. Kaynak kodları açık değil, şifrelenmiştir. Bu yüzden Windows 10 Superlite'a hala nasıl güvenebiliyorsunuz anlayamıyorum. Şu an Windows 10 Superlite'ın yapımcıları verilerinizi depoluyor olabilir. İleride bu depoladığı verileri satabilir. Windows 10 superlite kullanayın, kullandırtmayın.

Aman keşke demeseydim ne şey dediniz ya.

Eski 2 GB RAM'li laptopumda kullanıyorum şu ana kadar başıma bir şey gelmedi.
Ekran kartı yok mining nasıl oluyor :D
Hocam sadece bir örnekleme yaptım. Bir ton problem yaşanabilir. Özel bilgilerinizi girerken verilerinizin çalınması vb. bir ton sorunla karşılaşabilirsiniz. Güvenlik açıkları oluşabilir. Bunun yerine Windows 10 LTSC önerebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı