Windows 8.1 BIOS ayarlarını normale döndürünce sistem açılmıyor

Hocam bilgisayar çökmelerine karşı her zaman usb yüklü windows sisteminiz olması gerek. O zaman bu şekilde internet cafede yada başka bir bilgisayarda hazırlamanız gerek.
Ya knk babamın iş yerinde var bir tane şimdi bir sürü azar yicem ama neyse sağol hayırlı akşamlar 👋🏿😁

Ya knk babamın iş yerinde var bir tane şimdi bir sürü azar yicem ama neyse sağol hayırlı akşamlar 👋🏿😁
Olcak okadar.

Youtube ta bir şey daha gördüm belki sizin biosta varsa ssd görürse açar paylaşıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Olcak o kadar.

YouTube'ta bir şey daha gördüm belki sizin BIOS'ta varsa SSD görürse açar paylaşıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reis biliyorsun BIOS'u sıfırladım sonra format attım yeni sıfır bir mouse aldım ama çalışmıyor yardımcı olabilir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı