Çözüldü Windows 8.1 Broadcom Netlink Ethernet Kartı Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
20
Daha fazla  
Windows 8.1 Pro kurdum 3 gün önce ve kablolu internet kullanımında sınırlı erişim hatası aldım. Bunun üzerine araştırmalar yaptım Windows'un ana sayfasındaki çözümlere de baktım ama derdime derman olamadı. Foruma baktım Driver güncelleyin demişsiniz Driver'ı güncellemeye çalışınca Driver zaten güncel yazısını okudum bende bağdaştırıcı ayarlarından, kartın modelini aldım ve kartın ana sayfasındaki Driver tarihlerine baktım ve en son güncelleme 13.05.2013 yazıyor, bende yine bağdaştırıcı'ya dönerek güncel tarihe baktım ve oradaki tarihin 29.01.2013 yazdığını okudum. Güncel Driver'ı indirdim sıra kuruluma gelince üç dosya vardı üç dosya'dan sadece aşağıdaki işaretli dosyanın konumunu bulup atabildim ama olmadı, bu işlemde kesin eksik bir şey yaptığımı düşünüyorum.

Resim;

Adsız.jpg

Ve bu da derdime derman olamadı cevaplarınızı bekliyorum.

Ethernet kart modeli: Broadcom Netlink (TM) Gigabit Ethernet

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinden ethernet kartına sağ tık > driverı güncelleştir > sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara > indirdigin yukarıda fotoğrafı görünen İnf dosyasını göstermen yeterli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı