Windows 8.1 çok yavaş sıfırlanıyor

Renovatio

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar merhaba, az önce forumda bir arkadaştan aldığım MSI GX70 notebook elime ulaştı. Arkadaş sıfırlamadığı için alır almaz cihazı bilgisayar ayarlarından tüm disklerle beraber sıfırladım. Ancak 20 dakikadan fazla zaman geçmesine rağmen sadece %5 ilerleyebildi. Acaba üründe bir sıkıntı olabilir mi yoksa içerisinde bulunan mekanik diski yavaş mı biçimlendiriyordur? Bu işlemi iptal etme imkanımız var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu işlemi iptal etme imkanım varmıdır?

Edit: İşlem %27deyken mutfakta su içip gelmemle %100oldu anlam veremedim ama sıkıntı yok gibi sorun kalmamıştır teşekkürler :)

Son düzenleme:
Servis bana şöyle bişey söyledi tam anlam veremedim ama .bu win7 olan pclerde ortalama 40 dk max 1 saat de iş bitiyordu neden bu cihazlar böyle demiştim.oda windows 8 tamamen format atıyor diskde işletim sistemini tamamen silip yeniden yüklüyor demişti.ama anlamadığım win7 cihazlar recovery yaptığında işletim sistemini silp yüklemiyormuki ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı