Windows 8.1 Discord yüklenmiyor

HepiCloud

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler arkadaşlar. Kendi Windows 8.1 bilgisayarıma Discord yükleyecektim ama şu uyarıyı alıyorum. Yardım edebilir isiniz?

Dosya Ekleri

• IMAG0144.jpg
    IMAG0144.jpg
    226 KB · Görüntüleme: 614
Son düzenleyen: Moderatör:
Komut İstemini yönetici olarak çalıştırıp bu komutları girdikten sonra tekrar dener misin?

Kod:
rmdir /S /Q "%AppData%/discord"

rmdir /S /Q "%LocalAppData%/Discord"

Kanka zaten Windows'un 8,8.1 işletim sisteminden hayır gelmez. Çok sıkıntılı işletim sistemleridir. Önerim ya Windows 10'a geç ya da hatırladığım kadarıyla Windows 10 ama bir adam 4 GB RAM yiyerken onu 2'ye 1'e düşürüyor bir işletim sistemi tasarlamıştı. Eğer onun linkini bulursam editlerim.
Edit:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu linkte açıklamadaki ISO dosyasında bahsettiğim Windows 10 var.

Artı -3 Eksi
Kanka zaten Windows'un 8,8.1 işletim sisteminden hayır gelmez. Çok sıkıntılı işletim sistemleridir. Önerim ya Windows 10'a geç ya da hatırladığım kadarıyla Windows 10 ama bir adam 4 GB RAM yiyerken onu 2'ye 1'e düşürüyor bir işletim sistemi tasarlamıştı. Eğer onun linkini bulursam editlerim.
Edit:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

8.1'den hayır gelmez :D ?

Windows 10'dan daha stabil olduğunu düşünüyorum.

8.1'den hayır gelmez :D?

Windows 10'dan daha stabil olduğunu düşünüyorum.

Kanka ben 3 ay Windows 8.1 kullandım tüm özelliklerini araştırdım bizzat kendim oyun testi performans testi yaptım Windows 10 öndeydi ve Windows 8 8.1 hiç kimseye tavsiye etmiyorum.

Edit:

Küçük at insan yicek bunu. 8.1 en stabil en az telemetri olan Windows sürümüdür.
Kanka ben 3 ay Windows 8.1 kullandım tüm özelliklerini araştırdım bizzat kendim oyun testi performans testi yaptım Windows 10 öndeydi ve Windows 8 8.1 hiç kimseye tavsiye etmiyorum.
Öncelikle büyük ihtimal işlemcin yada ekran kartın desteklemiyor geliyorsun oyun performansı kötü diye ağlıyorsun.

Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp bu komutları girdikten sonra tekrar dener misin?

Kod:
rmdir /S /Q "%AppData%/discord"

rmdir /S /Q "%LocalAppData%/Discord"

Cevabınız için teşekkür ederim ama kodu çalıştırdığımda "sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" hatasını aldım ve bilgisayarı ilk aldığımda sistemi XP idi sonrasında Windows 7 sonra Windows 10'a güncelledim ancak Windows 10 stabil olmadığından 8.1 yükleme kararı aldım muhtemelen sorun bilgisayarın sürücü vb. şeyleri çok eski olduğundan ama yine de belki çözebilirim diye yazmıştım müsait olursam arkadaşın verdiği linkten o Windows 10'u yükleyeceğim iyi günler.

Cevabınız için teşekkür ederim ama kodu çalıştırdığımda "sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" hatasını aldım ve bilgisayarı ilk aldığımda sistemi XP idi sonrasında Windows 7 sonra Windows 10'a güncelledim ancak Windows 10 stabil olmadığından 8.1 yükleme kararı aldım muhtemelen sorun bilgisayarın sürücü vb. şeyleri çok eski olduğundan ama yine de belki çözebilirim diye yazmıştım müsait olursam arkadaşın verdiği linkten o Windows 10'u yükleyeceğim iyi günler.

Hocam bir ihtimal uyumluluk moduyla denedin olmadı tekrardan indirin. Belki indirdiğiniz exe dosyasında bir sıkıntı vardır. Ben böyle Çince komut verdiğini başlıkta ilk defa görüyorum.

Edit:

Windows 8.1 kullanıyorum. Windows 10 bilgisayarımı acayip yavaşlatıyor. Windows 8.1 iyi işletim sistemidir.
Tekrardan kaldırıp kurmayı denedin mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı