- Makaleler
- 12
Çalışıyor olması lazım? desktopŞu an linki göremiyorum, iletiniz yok.
Dosya eki ekledim, başlangıç kısmında olması gereken masaüstü kısayolu yok. Orijinal dizininden sildim, bu yanlışlıkla oldu.Nasıl yani?? Ben şok.
Eki Görüntüle 1345568
Benim de aklıma geldi, fakat masaüstü kısayolunu orada da bulamıyorum.AlttaTüm uygulamalar tıklayın. Orada "Masaüstü"nü bulup sağ tık -> Başlangıç'a sabitle yapın.
Ha anladım. Pardon.Dosya eki ekledim, başlangıç kısmında olması gereken masaüstü kısayolu yok. Orijinal dizininden sildim, bu yanlışlıkla oldu.
Cevabınız için çok teşekkür ederim, işe yaradı ama bir sorun var. Simgeye tıkladığım zaman masaüstü dizinini açıyor sistem.Kısayol oluştura gelip kısayol dizinini böyle ayarlayın:
C:\Users\Kullanıcı Adınız\Desktop
Kısayolu oluşturduktan sonra sağ tık -> Başlangıç'a sabitle yapın.
Bunu indirin veCevabınız için çok teşekkür ederim, işe yaradı ama bir sorun var. Simgeye tıkladığım zaman masaüstü dizinini açıyor sistem.
Eki Görüntüle 1345579
Paint uygulamasını kaldırdığım için şimdilik kalem çizimi yapıp işaret edemiyorum, ama bu ekran görüntüsünde en alt sol kısımdaki masaüstü kısayolu dosyası gerek, küçük bir dosya.
Eki Görüntüle 1345582
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs
buraya çıkartın. Oturumu kapatıp tekrar açın.Link çalışmıyor hocam.Bunu indirin veC:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs
buraya çıkartın. Oturumu kapatıp tekrar açın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.