Hocam açıklamayı bile değiştirmemişler.Vista tabanlı olduğu buradan anlaşılıyor. Eski kalıntıları temizleseler keşke.

@Linux Fanboyu 5sn hızına bakın:
Hocam açıklamayı bile değiştirmemişler.Vista tabanlı olduğu buradan anlaşılıyor. Eski kalıntıları temizleseler keşke.
USB dosyalarına erişebiliyorsan şöyle bir dosya oluştur:Kurulumda key istiyor nerden bulacağım?
Kesinlikle. Benim sistemimde Celeron işlemci var. Yurtta bir arkadaşın sisteminde i9 9880H vardı ve Windows 10 yüklüydü. Benim sistemim onunkinden daha hızlı çalışıyordu. Şu anda Enterprise sürümünü kullanıyorum ve sistemim uçak kaldırıyor.Windows 8.1'in kendisi bir kere Windows 7 ve 10'dan daha hızlı, bu versiyonu nasıl olmasın?
Zamanında lise öğrencisiyken bedavaya lisansını almıştım. Canavar gibi işletim sistemi. Bomboş, tam benlik.
Ryzen, DirectX 12 vb. güncel teknoloji destekleri olsa Windows 10'da durmazdım.
Hortlatıyorum ama hangi hizmetleri kapatmıştınız hatırlıyor musunuz?Çalışanlar:
Eki Görüntüle 1039404
Kapatabildiğim hepsini kapattım yanlış hatırlamıyorsam. Ama ses ve internet çalışmıyordu sanırım. Resimde zaten sadece çalışanlar var. Ona göre diğerlerini kapatabilirsiniz?Hortlatıyorum ama hangi hizmetleri kapatmıştınız hatırlıyor musunuz?
Windows 8.1'in kendisi bir kere Windows 7 ve 10'dan daha hızlı, bu versiyonu nasıl olmasın?
Zamanında lise öğrencisiyken bedavaya lisansını almıştım. Canavar gibi işletim sistemi. Bomboş, tam benlik.
Ryzen, DirectX 12 vb. güncel teknoloji destekleri olsa Windows 10'da durmazdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.