Windows 8.1 Embedded Lisansı ile Windows 10 Etkinleştirme

kekwhesapsilme

Hectopat
Daha fazla  
Dreamspark projesinden aldığım Windows Embedded 8.1 Industry Pro ürün anahtarı ile Windows 10 Pro sürümünü etkinleştirebilir miyim? Veya Windows 8.1 kurup onu etkinleştirip ücretsiz bir şekilde Win 10 sürümüne yükseltebilir miyim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, keyifli forumlar...

Yapamazsın. Embedded sürümünün yükseltme seçeneği yok. Lisansı farklı sürümlerde de kullanamazsın.

Yapamazsın. Embedded sürümünün yükseltme seçeneği yok. Lisansı farklı sürümlerde de kullanamazsın.
Peki G2A,, Kinguin gibi sitelerden OEM Key mi almak doğru olur yoksa direk Global CD-Key mi..?
OEM ve normal Key arasındaki fark nedir? DX12 için Win10 kullanmak istiyorum da Win8.1Pro kurtarmıyor beni..

Windows embedded 8.1 industry pro upgrade windows 10 diye aryın.
Bazı çözümler bulursunuz.
Legal bir şekilde yapmak istiyorum.
Araştırmalarıma göre Win10 a geçmek mümkün"müş". Ama pro sürümüne değil. Ayrıca yükseltme sonrası ürün anahtarını kabul etmeyebiliyormuş.
İşin özü bana sıfırdan Win 10 kodu lazım. Onunla ilgili sorumuda sormuştum. OEM ve normal Key arasındaki fark nedir, yasal mıdır?

OEM ve normal Key arasındaki fark nedir, yasal mıdır?
Forum içinde bu tür bir çok konu var.
Forum içinde araştırın.
Çözüm registry ayarlarıdan değişiklik.
Bunda araştırın.
Sizin dediğiniz yöntemde zaten yine Win 10 Pro ürün anahtarına ihtiyacınız var. Her şey isilip sıfırdan kurmakla aynı şey. Benim dediğim ücretsiz yükseltmeden yararlanmak. Bununda mümkün olmadığını görüyorum...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı