Çözüldü Windows 8.1 Etkinleştirme Hatası 0xC004F074

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Morphia

Hectopat
Yer
Ohio
Merhabalar, ürünü biz mağazadan almıştık. Ürün OEM ile geliyor zaten, ve içinde etkinleştirilmiş şekilde yüklüydü. Ama aradan 1.5 yıl sonra cihaz etkinleştirmemi istedi.
Afedersiniz ama ben de bir salaklık yapıp "Re-Loader" ile etkinleştirme yaptım. Ama etkinleştirme yapmadan önce çok araştırmıştım. Bir çözüm bulamayınca etkinleştirmek zorunda kaldım çünkü sürekli "Blue Screen" olarak tabir ettiğimiz ekran gelip sinirimi bozuyordu. Daha dün gerekli işlemleri yaparak KMS'den kurtulmaya çalıştım. Tabii ki halen orijinal anahtar neden çalışmıyor anlamış değilim. Gömülü anahtarı da kullansam işe yaramıyor.

Hata;

bandicam 2020-12-09 00-42-42-586.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam sorununuza çözüm bulabildiniz mi?
Evet çözdüm, Tweaking Repair indirdim. Program sıkıntılı bu arada, dikkatli kullanmanız gerek. Program kendisi tüm Windows hizmetlerini açtı, sorun düzeldi. Büyük ihtimal Windows Olay Toplayıcısı, ve Günlüğünü açtı. Repair indirmeden elle Win Olay Toplayıcısı ile, Günlüğünü aç bakalım. Olmazsa Repair'i indirirsin.
Hocam sorununuza çözüm bulabildiniz mi?
Evet çözdüm, Tweaking Repair indirdim. Program sıkıntılı bu arada, dikkatli kullanmanız gerek. Program kendisi tüm Windows hizmetlerini açtı, sorun düzeldi. Büyük ihtimal Windows Olay Toplayıcısı, ve Günlüğünü açtı. Repair indirmeden elle Win Olay Toplayıcısı ile, Günlüğünü aç bakalım. Olmazsa Repair'i indirirsin.

Çözüm
Bu açıklananlar, KMS hatasının çözümü değil.
Etkinleştirme engeli demek, sanırım daha doğru olur. Çünkü baktım, en azından bir başkasının da başında aynı sorun var. Win.8.1 bir başka HD. Klonladıktan sonra, onu etkinleştirmek istediğimde, ilk defa bu olmadı. Birkaç ve denedim hayır, olmuyor. Demek ki, dedim, KMS etkinliği bir şekilde iptal edilmiş. Neyse ki, diğer hard diskte olanın etkinliği halen devam ediyor. Burada verilen yanıtlar alakasız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı