Çözüldü Windows 8.1 fare imleci değiştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Fare imleci dosyasının içindeki install.inf dosyasına sağ tıklayıp yükleye basın.

Sonra bu ekrana gelip düzenin altındaki yere basıp imlecin adını seçin ve uygulayın.
Fare imleci dosyasının içindeki install.inf dosyasına sağ tıklayıp yükleye basın.

Sonra bu ekrana gelip düzenin altındaki yere basıp imlecin adını seçin ve uygulayın.

Çözüm
Deviantart'tan şu imleci indirdim. Klasöre çıkarttım, masaüstünde duruyor şu an. Ben, bu imleci nasıl aktif edeceğim?
Yapman gereken dosyayı açıp install.inf dosyasına sağ tık yapıp yükle'ye basmak.
Sonrasında başlangıç menüsüne fare yaz>fare imlecini seç>uygula
Deviantart'tan şu imleci indirdim. Klasöre çıkarttım, masaüstünde duruyor şu an. Ben, bu imleci nasıl aktif edeceğim?
Ayrıca ek bilgi için indirdiğin sayfanın altına gelip how to install. yazan yere basabilirsin

Eki Görüntüle 941562

Buradan gözat deyip masaüstündeki dosyayı seçin.

Eki Görüntüle 941569

Teşekkürler herkese ilk açıklayıcı cevabı @reasinx verdiği için onu çözüm seçtim.

Hocam üst taraftan farklı kaydet deyip başka adla kayıt ettim belki işe yarar. Olmaz ise install.inf olanı bulup onu indiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…