Yapman gereken dosyayı açıp install.inf dosyasına sağ tık yapıp yükle'ye basmak.Deviantart'tan şu imleci indirdim. Klasöre çıkarttım, masaüstünde duruyor şu an. Ben, bu imleci nasıl aktif edeceğim?
Ayrıca ek bilgi için indirdiğin sayfanın altına gelip how to install. yazan yere basabilirsinDeviantart'tan şu imleci indirdim. Klasöre çıkarttım, masaüstünde duruyor şu an. Ben, bu imleci nasıl aktif edeceğim?
Fare imleci dosyasının içindeki install.inf dosyasına sağ tıklayıp yükleye basın.
Eki Görüntüle 941569
Sonra bu ekrana gelip düzenin altındaki yere basıp imlecin adını seçin ve uygulayın.
Teşekkürler herkese ilk açıklayıcı cevabı @reasinx verdiği için onu çözüm seçtim.Yapman gereken dosyayı açıp install.inf dosyasına sağ tık yapıp yükle'ye basmak.
Sonrasında başlangıç menüsüne fare yaz>fare imlecini seç>uygula
Ayrıca ek bilgi için indirdiğin sayfanın altına gelip how to install. yazan yere basabilirsin
Eki Görüntüle 941573
Hocam onun için farklı çözümler var.Arkadaşlar ben yapıyorum ama sonra varsayılana geri dönüyor ne yapmalıyım?
Hocam kaydetmeniz'de işe yaramaz diye biliyorum bende yapmıştım.Hocam üst taraftan farklı kaydet deyip başka adla kayıt ettim belki işe yarar. Olmaz ise install.inf olanı bulup onu indiririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.