Çözüldü Windows 8.1 fare imleci değiştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Fare imleci dosyasının içindeki install.inf dosyasına sağ tıklayıp yükleye basın.

1616746783182.png

Sonra bu ekrana gelip düzenin altındaki yere basıp imlecin adını seçin ve uygulayın.
Deviantart'tan şu imleci indirdim. Klasöre çıkarttım, masaüstünde duruyor şu an. Ben, bu imleci nasıl aktif edeceğim?
Yapman gereken dosyayı açıp install.inf dosyasına sağ tık yapıp yükle'ye basmak.
Sonrasında başlangıç menüsüne fare yaz>fare imlecini seç>uygula
Deviantart'tan şu imleci indirdim. Klasöre çıkarttım, masaüstünde duruyor şu an. Ben, bu imleci nasıl aktif edeceğim?
Ayrıca ek bilgi için indirdiğin sayfanın altına gelip how to install. yazan yere basabilirsin
1616747204032.png

Eki Görüntüle 941562

Buradan gözat deyip masaüstündeki dosyayı seçin.
Fare imleci dosyasının içindeki install.inf dosyasına sağ tıklayıp yükleye basın.

Eki Görüntüle 941569

Sonra bu ekrana gelip düzenin altındaki yere basıp imlecin adını seçin ve uygulayın.
Yapman gereken dosyayı açıp install.inf dosyasına sağ tık yapıp yükle'ye basmak.
Sonrasında başlangıç menüsüne fare yaz>fare imlecini seç>uygula

Ayrıca ek bilgi için indirdiğin sayfanın altına gelip how to install. yazan yere basabilirsin
Eki Görüntüle 941573
Teşekkürler herkese ilk açıklayıcı cevabı @reasinx verdiği için onu çözüm seçtim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı