Windows 8.1 format atarken "0xC0000005" hatası

Repeat

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2
Selamlar, bilgisayarımı Windows 11'den 8.1'e geçirirken böyle bir hatayla karşılaştım.

Şimdi maalesef diski biçimlendirdiğim için her şey silindi ve 7-8 kere tekrar denedim ama olmuyor hiçbir şekilde.

Bunun çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• 16799404252318706611428718478774.jpg
    211,7 KB · Görüntüleme: 110

Rufus ile yazdır ISO dosyası bozuktur.

Genellikle bu 0xC000005 hatası driver kaynaklı şeylerden oluyor mesela Forza'da da aynı hatayla oyundan atıyordu driver silip yükleyince çözüyordum ama bu aşamada ne için bunu verdiğine dair en ufak fikrim yok.

Genellikle bu 0xC000005 hatası driver kaynaklı şeylerden oluyor mesela Forza'da da aynı hatayla oyundan atıyordu driver silip yükleyince çözüyordum ama bu aşamada ne için bunu verdiğine dair en ufak fikrim yok.

ISO dosyası bozuk Rufus ile flash diske yazıp formatlamsı lazım.

Şimdi Windows'u da sildiğim için nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum telefondan bir şekilde ISO'yu indirip PC'ye aktarma olayı var mı?

PC'ye aktarsanda bir şey yapamazsın sanırım muhtemelen güvenli modda başlatma gibi bir olayı vardır bulursam bir çözümü atarım link.

Microsoft'un kendi sitesinden.

Rufus ile biçimlenmediğinden hata vermiştir yüksek ihtimal bir çözümünüde bulamadım başka bir Windows yüklü PC'den düzgün bir ISO kurulumu ile format atman gerekecek başka bir bilgisayardan indiremem diyosanda sistemin Windows 10 destekliyorsa telefona Windows 10 ISO'su indirip bir şekilde flasha atabilirsin ISO'yu telefonu bilgisayara takarak format atma işlemi gerçekleştirebilir misin bilmiyorum çıkmaz gibi bir şey gerçekten anlayan yetkili Technopat kullanıcılarına sormak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…