Çözüldü Windows 8.1 format atarken "hiçbir aygıt sürücüsu bulunamadı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eminz1

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu açtığım ilk konu yanlışlar yaparsam özür dilerim. Benim PC eski bir PC anakartı Gigabyte GA-G31M-ES2L, RAM 4 GB, Ekran kartı Intel G33/31 chipset böyle bir şey olmalı. Windows 10 bilgisayarımı zorlayacağı için Windows 8.1 32 Bit kullanıyordum ama bazı işler için 8.1 64 Bit yapmak istiyorum. Win 8.1 64 Bit Rufus ile USB atdım ve BIOS eski olduğu için biraz zorlandım. Windows 8.1 açıldığında formata başladığım zaman hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı hatası aldım. USB yerini değiştirdim yine olmadı(internet de çözümdü yardım eder misiniz? İş için çök önemli.

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkürler amma BIOS ayarın çok eski olduğu için (1998-2009 yazıyor BIOS ayarların da)
Bu ayarların çoğu yok olsa bile bulamıyorum, alternativ yol veya Discord'dan ulaşa bileceğim biri varsa yardım etsin lütfen.
Evet arkadaşlar bugün sorunu çözdüm, butün yolları denedim hiçbirinde çözüm almadım gitdim 0 USB bellek aldım ve sorun çözüldü. Yardım edenler için çok teşekkür ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkürler amma BIOS ayarın çok eski olduğu için (1998-2009 yazıyor BIOS ayarların da)
Bu ayarların çoğu yok olsa bile bulamıyorum, alternativ yol veya Discord'dan ulaşa bileceğim biri varsa yardım etsin lütfen.
Evet arkadaşlar bugün sorunu çözdüm, butün yolları denedim hiçbirinde çözüm almadım gitdim 0 USB bellek aldım ve sorun çözüldü. Yardım edenler için çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı