E emreeyh Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 49 Çözümler 1 30 Aralık 2019 #1 Windows 8.1'e format atmaya çalışıyorum, ancak bu ekranda kalıyor ne yapmalıyım? Dosya Ekleri image.jpg 609,8 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2019
Çözüm Mobimod 30 Aralık 2019 emreeyh dedi: Flashbellekle atıyorum rufus ile yazdırdım Genişletmek için tıkla... Bu ekranda baya bir beklemeniz gerekiyor, 10-30 DK arası. Sisteminiz eski ve windows korsan galiba.
emreeyh dedi: Flashbellekle atıyorum rufus ile yazdırdım Genişletmek için tıkla... Bu ekranda baya bir beklemeniz gerekiyor, 10-30 DK arası. Sisteminiz eski ve windows korsan galiba.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.424 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 30 Aralık 2019 #2 Flash bellek ile mi atıyorsunuz? Eğer öyleyse Rufus yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS E emreeyh Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 49 Çözümler 1 30 Aralık 2019 #3 Motionless IN White dedi: Flash bellek ile mi atıyorsunuz? Eğer öyleyse Rufus yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Flashbellekle atıyorum rufus ile yazdırdım Artı 0 Eksi
Motionless IN White dedi: Flash bellek ile mi atıyorsunuz? Eğer öyleyse Rufus yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Flashbellekle atıyorum rufus ile yazdırdım
Mobimod Hectopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2019 #4 emreeyh dedi: Flashbellekle atıyorum rufus ile yazdırdım Genişletmek için tıkla... Bu ekranda baya bir beklemeniz gerekiyor, 10-30 DK arası. Sisteminiz eski ve windows korsan galiba. Artı 0 Eksi Çözüm
emreeyh dedi: Flashbellekle atıyorum rufus ile yazdırdım Genişletmek için tıkla... Bu ekranda baya bir beklemeniz gerekiyor, 10-30 DK arası. Sisteminiz eski ve windows korsan galiba.
KS KS E emreeyh Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 49 Çözümler 1 30 Aralık 2019 #5 Mobimod dedi: Bu ekranda baya bir beklemeniz gerekiyor, 10-30 DK arası. Sisteminiz eski ve windows korsan galiba. Genişletmek için tıkla... hmm anladın dediğinizi yapcam geri dönüş sağlıcam Artı 0 Eksi
Mobimod dedi: Bu ekranda baya bir beklemeniz gerekiyor, 10-30 DK arası. Sisteminiz eski ve windows korsan galiba. Genişletmek için tıkla... hmm anladın dediğinizi yapcam geri dönüş sağlıcam
S shogun Centipat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1 20 Şubat 2020 #6 Mobimod dedi: Bu ekranda baya bir beklemeniz gerekiyor, 10-30 DK arası. Sisteminiz eski ve windows korsan galiba. Genişletmek için tıkla... jotti bannerlord key için iletişime ggeçer misin? Artı 0 Eksi
Mobimod dedi: Bu ekranda baya bir beklemeniz gerekiyor, 10-30 DK arası. Sisteminiz eski ve windows korsan galiba. Genişletmek için tıkla... jotti bannerlord key için iletişime ggeçer misin?
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.856 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 2 Mart 2020 #7 Eski nesil sistemlerde eski anakartlardaki kronik sorun.Yarim saatte açılıyordu o ekran bende eski PC de.Sebebi yok gibi birşey. Artı 0 Eksi
Eski nesil sistemlerde eski anakartlardaki kronik sorun.Yarim saatte açılıyordu o ekran bende eski PC de.Sebebi yok gibi birşey.
S Senkram Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 4 15 Mart 2020 #8 Mobimod dedi: Bu ekranda baya bir beklemeniz gerekiyor, 10-30 DK arası. Sisteminiz eski ve windows korsan galiba. Genişletmek için tıkla... Bannerlord beta keyini almak istiyorum hesap yeni olduğu için oradan mesaj atamadım satmadıysan almak isterim Artı 0 Eksi
Mobimod dedi: Bu ekranda baya bir beklemeniz gerekiyor, 10-30 DK arası. Sisteminiz eski ve windows korsan galiba. Genişletmek için tıkla... Bannerlord beta keyini almak istiyorum hesap yeni olduğu için oradan mesaj atamadım satmadıysan almak isterim