Windows 8.1 Format Sırasında Hata

N

NaToRYuM

Ziyaretçi
Öncelikle sistemim
  • İntel pentium 4 2.66 ghz
  • 1.5 gb ram
  • Asus P5KPL-AM-SE
  • Harici ekran kartı yok 256 Mb ekran kartı
Arkadaşlar tr_windows_8.1_with_update_x86_dvd_4048372.iso adı altında 32 bit windows 8.1 iso dosyası indirdim. Ardından WiNToBootic_v2.2.1 adlı programla usbye boot ettim ve pc yi yeniden başlatıp biosa girip boot menüsünden usbyi seçip kaydedip çıktım. Bilgisayar yeniden başlatıldı windows 8 logosu geldi ve arkasından resimdeki hatayı verdi. Bu hatanın nedeni ve çözümü nedir ? Biosu güncelleyip denedim yinede aynı hatayı alıyorum. Bazı arkadaşlar pentium4 hatta daha kötü işlemcili pclere Windows 8.1 kurabiliyorlar ben neden kuramıyorum ? Hata yaptığım bi noktamı var ? Yoksa diğer arkadaşlar dvdden mi formatlıyorlar? Yardımlarınızı bekliyorum.

windows8_0x0000005D.jpg
 

Dosya Ekleri

  • W8.1 HATA.jpg
    W8.1 HATA.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 259
  • W8.1 HATA.jpg
    W8.1 HATA.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 249
Ben de P4'lü sisteme kurmuştum. Ama WinToBootic ile denediğimde böyle bir hata almıştım. Rufus ya da Microsoft'un aracıyla deneyin bir de.
 
Birde Rufus la deneyeceğim. Normalde Windows 7 DVD/USB Tool la yapacaktım ama pcme kurulurken hata verdi. Acaba sorun usbden mi kaynaklaıyor ?
 
Şimdi Rufusla deniyorum ama hatada söylediği program nedir ?

Arkadaşlar şimdide mavi ekran aldım yardım edin niye olmuyor bu Win8.1 ?
 
Merhaba,
Eski sistemlerde USB kurulumlarında problem yaşama olasılığınız yüksek net bir sonuç alabilmek için iso yu DVD üzerine yazdırarak DVD den kurulum yapmayı deneyin.
 
Sizde merhaba :) USB üzerinden az önce Windows 8 logosundan sonra mavi ekran aldım. Gidip DVD alacağım ama hangi programla boot edeceğim tavisyeniz var mı ?
 
Windows 7 DVD/USB Tool ile Windows 8.1 iso yu DVD üzerine yazdırabilirsiniz veya Ultraiso ile.
Bios ayarlarınızdan boot için DVD sürücünüzü ilk sıraya almayı unutmayın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı