Windows 8.1 Format Sırasında Your PC needs to restart 0x0000005D Hatası

CaglarYolcu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Windows 8.1 format atarken böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Sorunu bilen yok mu? Yalvarırım bilen söylesin.

Görseldeki hatayı alıyorum:

images.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatayı genelde windows 8.1 desteklemeyen eski model işlemci kullanıcıları almış. Çözüm olarak da bios güncellemesi önerilmiş onun haricinde ise biostan "Advanced Setup > CPU Options > Processor Execute Disable Bit kısmını enable edeceğiz" şeklinde bir öneri verilmiş.

Düzenleme: İşlemcin, windows 8.1 desteklemiyor gibi bir anlam çıkmasın :)

Enabled zaten PAE NX felan onları destekliyor yazıyor fakat bu hatayı alıyorum bios güncellemesi yapıcam windows üzerinden error bios felan hatası alıyorum cözümünü bulamadım ya .s

Bios güncellemesini anakartının sitesinden indirip, bir usb belleğe at vs biostan yap güncellemeyi. Şöyle bir anlatım mevcut:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biosundaki ayarlar burdakiyle birebir aynı olmayabilir. Ben asus k53 dizüstü kullanıyorum, benim biosta ez flash diye bir menü vardı ordan yapmıştım.

Usb belleğe attım feln biosu ykledm snra F2 bas yeniden baslatıcak yazısı geldi f2 basdım pc yeniden açıldı fakat halen bios güncellenmemiş .s

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı