cerberus123
Megapat
Daha fazla
Ben hiç göremedim soru işareti:
Benim bildiğim sarı ünlem olması lazım.Driverlar ordan bakılmaz. Bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet diyin daha sonra aygıt yöneticisini açın bakın yanında sarı soru işareti olan var mı.
Zaten görmemeniz sizin için hayırlı. Tüm anakart bileşenleriniz otomatik yüklenmiş.Ben hiç göremedim soru işareti:
![]()
Benim bildiğim sarı ünlem olması lazım.
Anakartınızın markası ne ise onun sitesine girip modelinizi yazarsanız güncel driverlarınızı görürsünüz.Arkadaşlar ekran kartı sürümüne baktım, 13.251.0.0 yazıyor, amd'nin sitesinde de son sürüm bu, ekran kartım şuan kurulmuş, anakart bileşenleri de kurulmuşmudur bunu tam olarak nasıl anlıyacağım ve sürümlerini de kontrol edeyim onlarında.
Hocam ekran kartı sürümüne baktım, güncel olanı yüklemiş, anakart için hangilerine bakıcam tam anlayamadım bu da günceldir heralde.Anakartınızın markası ne ise onun sitesine girip modelinizi yazarsanız güncel driverlarınızı görürsünüz.
Şuana kadar bir sorun ile karşılaşmadım. Ve güncellemenizi tavsiye ederim.@Ozan Demir Son birşey daha sorucam, Windows Update'den güncelleştirmeleri yükliyeceğim, win7 deki gibi Korsan Avı güncelleştirmesi varmı bunda da?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.