Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 23 Ocak 2014 #21 HD Tune Health bölümünüden ekran görüntüsü atar mısınız. Bir de bigisayarı nasıl kapatıyorsunuz ? Nereden ?
HD Tune Health bölümünüden ekran görüntüsü atar mısınız. Bir de bigisayarı nasıl kapatıyorsunuz ? Nereden ?
Rahmican Ünlü Hectopat Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 52 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2014 #22 Burak Alkan dedi: HD Tune Health bölümünüden ekran görüntüsü atar mısınız. Bir de bigisayarı nasıl kapatıyorsunuz ? Nereden ? Genişletmek için tıkla... Genelde Alt+F4 yöntemi kullanırım. Bazen de normal olarak kapatırım. - - - Güncellendi - - - Sorun hala devam etmektedir.
Burak Alkan dedi: HD Tune Health bölümünüden ekran görüntüsü atar mısınız. Bir de bigisayarı nasıl kapatıyorsunuz ? Nereden ? Genişletmek için tıkla... Genelde Alt+F4 yöntemi kullanırım. Bazen de normal olarak kapatırım. - - - Güncellendi - - - Sorun hala devam etmektedir.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 25 Ocak 2014 #23 Kusura bakmayın, yoğunluktan konunuzu kaçırmışım. Özel mesajla iletişime geçiyorum sizinle.
Rahmican Ünlü Hectopat Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 52 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2014 #24 THE_MILLER dedi: Kusura bakmayın, yoğunluktan konunuzu kaçırmışım. Özel mesajla iletişime geçiyorum sizinle. Genişletmek için tıkla... Mail attım.
THE_MILLER dedi: Kusura bakmayın, yoğunluktan konunuzu kaçırmışım. Özel mesajla iletişime geçiyorum sizinle. Genişletmek için tıkla... Mail attım.
Rahmican Ünlü Hectopat Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 52 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2014 #25 Yardımlar için teşekkürler. Windows'un resmi sürümünü kurdum sorun çözüldü.