Windows 8.1 Ghost Spectre'de nasıl performans arttırılır?

Bilgisayarınızdan kaynaklı veya driverdan kaynaklı olabilir 3GB RAM 512MB VRAM'lik laptopumda Windows 11 ghost kullanıyordum en ufak bir kasma bile yoktu.
Driverlardan dolayı olacağını sanmıyorum çünkü arkadaşım eski sürücünün üstüne Windows 10 driverini kurmuştu. (Youtube'da videosunu bulursam atacağım.)

@Acerdll açık kaynak kodlu olmayan bir entegre yazılımın içinden virüs çıkabilir veya çıkmayabilir. Tıpkı "xxx konu açtı: Instagram hesabım çalındı, desteğe nasıl ulaşırım?" gibi

Bozulan laptopum ile aynı özellikler de sistemin bende de öyle lanet problemler vardı. Bence ekran kartı kronik sakat . Bazı oyunlarda garip performans veriyordu rahat açması gereken oyunlarda salakliyordu.

1. Yöntem için yani fps sabitleme değil de mesela server listesini açınca 300-400 olan fps 100-200 oluyor gibi.
2. Yöntem ise yani kullanılıyken de ilk bahsettiğim durumun 75 fps'e sabitlenmiş hali oluyordu .
3. Yöntemi denememiştim, deneyeceğim.

Yani oynadığım oyunların çoğu Steam üzerinden Windows 8.1'i de denemiştim yine aynı durumu yaşadım.

Sorun bence donanım kaynaklı, çünkü Windows 8.1 zaten orijinal haliyle dahi çok hafif bir işletim sistemi, konudaki sistem de gayet yeterli 8.1 için. Sorunu işletim sisteminden önce donanım tarafında arasanız daha sağlıklı sonuca ulaşabilmeniz mümkün.

@Acerdll sabahtan beri makale okuma sonucu yanlış okumaya başladığımı fark ettim.
( Açık kaynak kodlu diye okuma hatası )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…