bülent hayro
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar, 8.1 kullanalı yaklaşık 6 ay olmasına rağmen bu süre içerisinde kime danıştıysam soruna çözüm bulamadım. Sorun şu: en çok kullandığım program olan Goldwave ile ses kaydını XP ile sorunsuz yapabiliyorken, 8.1'de ekodan dolayı ses kaydı yapmam mümkün olmadı. Çalan bir müziği kaydederken sorun yok, karaoke yaparken sorun yaratıyor. Sonunda ekoyu kestik fakat bu kez Front Pink In'de mikrofon girişi okeylenmediği için karaoke gibi bir olayda müzik ön planda kalıp mic sesi volüm olarak çok altta kalıyor. Mikrofonu okeylettiğimizde ise ses yine ekolu çıkıyor.
Bir çok siteyi araştırmama rağmen ortak şikayet "ses sorunu"na kimse çözüm bulamamış gibi.... Srka jak girişlerini de denediysek de, Realtek'den ayarları yapsak da hala sorunu aynı. Belki başka kaydedici proğramlarda bu sorunu yaşamayanlar olabilir. Fakat ben Goldwave'e alıştığım ve pratik olduğu için XP'deki gibi kullanmak istiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden teşekkür...
Bir çok siteyi araştırmama rağmen ortak şikayet "ses sorunu"na kimse çözüm bulamamış gibi.... Srka jak girişlerini de denediysek de, Realtek'den ayarları yapsak da hala sorunu aynı. Belki başka kaydedici proğramlarda bu sorunu yaşamayanlar olabilir. Fakat ben Goldwave'e alıştığım ve pratik olduğu için XP'deki gibi kullanmak istiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden teşekkür...