Windows 8.1 Güncellemeden Sonra Oluşan Hatalar

sfc/scannow olarak değil, sfc /scannow yani boşluk bırakarak enterlayın.

1. CMD yönetici olarak çalıştırılır.
  2. Açılan konsola "sfc /scannow" komutu girilir. Tırnaklar olmadan.

birleşik de yazsam sizin dediğiniz gibi de yazsam aynı sonuç hiçbir işlem gerçekleşmiyor.

Ekli resimde gözüme bir şey kaçdı. Komut İstemindeki fontlar sıra dışı. Bilgisayarınıza mutlaka virüs bulaşmış. Buradan MalwareBytes indirerek taratınız.

İndirip deneyeceğim.

Kardeşim pc format at ve driverlerini işletim sistemine uygun olarak bilgisayarının internet sitesinden indir ve hiç sorun kalmayacaktır. Ayrıca güncelleme yapman o kadar önemli değil sadece bilgisayarını kasar.

Kardeşim pc format at ve driverlerini işletim sistemine uygun olarak bilgisayarının internet sitesinden indir ve hiç sorun kalmayacaktır. Ayrıca güncelleme yapman o kadar önemli değil sadece bilgisayarını kasar.
Format atmayı denedim zaten.Fakat format atmak için Bilgisayar Ayarları bölümünde kurtarma bölümü beyaz sayfa kalıyor hiçbir seçenek gelmiyor.Windows açılış sırasında kurtarma bölümünde format atmaya çalışınca disk bulunamıyor diyor.Onarma işlemini başlatınca Windows'un bulunduğu disk kilitli gibi bir uyarı alıyorum.

Format atmayı denedim zaten.Fakat format atmak için Bilgisayar Ayarları bölümünde kurtarma bölümü beyaz sayfa kalıyor hiçbir seçenek gelmiyor.Windows açılış sırasında kurtarma bölümünde format atmaya çalışınca disk bulunamıyor diyor.Onarma işlemini başlatınca Windows'un bulunduğu disk kilitli gibi bir uyarı alıyorum.
Kardeşim benim laptop'um ilk bana geldiği zaman Windows 8 kurulu geldi... fakat güncelleme hataları, metro uygulamaların gitmesi, ve ayarlar bölümünden cd siz olarak yapılan fotmat atma işlemi dahil hiç biri çalışmıyordu.. yani windows da bazı şeyler tuttarsız çalışıyordu.. sonra windowsu cd ile kurdum ve bu sorunlar ortadan kalktı... Sende Cd ile kurmayı dene eğer daha önce cd ile kurmayı deneyip aynı sorunları alıyorsan o zaman Donanımsal problem vardır demektir

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı