Windows 8.1 Hızlı Bir İşletim Sistemi Mi ?

xenia

Kilopat
Katılım
29 Eylül 2013
Mesajlar
1.284
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar;
Bilgisayarıma Windows 8.1 kurarsam bilgisayar hızlanır mı veya yavaşlar mı ? Bir de Windows 8.1 kurduktan sonra ürün anahtarı almadan etkinleştirme yöntemi var mı ?

Sistem özellikleri:

  • Ekran kartı: GT540M 2 GB
  • İşlemci: Intel Core i5-2410M 2.30 GHz
 
Emin ol performansı artar. Ürün anahtarı almadan bazı programlar ile etkinleştirebilirsiniz. Etkinleştirmediğiniz takdirde asla performans düşüklüğüde yaratmaz.
 
Kesinlikle en hızlı olan işletim sistemidir. Performans artar. Ürün etkinleştirmek için bir şey söylemeyiz çünkü korsana destek vermiyoruz. Ya satın alın ya da kendiniz araştırın.
 
sistemim - pentium 4 3.0 ghz HT
2gb ram
nvidia gt 440 1gb ddr3
80 gb hdd
anakart- msi ms-7210
windows 7- şişmişti tutukluk yapiyordu 6-7 aydi kullaniyordum
windows 8.1 -e geçtim ferahladi sistemim ilaç oldu sistemime resmen bence bu windows şişmez daha istedigim oyunlari-da açıyorum problem yok yani
soru sorayim sizden - winndows 8.1 - 7 gibi şişiyormu?
 
Windows 8.1'i uzun süre şişme yapmadan kullandım. Kullanıma bağlı tabii ama 1 yıl rahat şişmeden kullanırsınız.
 
Windows 8.1 akıcı işletim sistemi, format sonrası internetten güncel driwer bulup kendisi yükler. Bir zaman sonra windows 8.1 de ağırlaşma gibi bir sorun olmuyor. Sistemde ssd disk olunca değmeyin windows 8.1'in keyfine.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı