Windows 8.1 Hometech Alfa 450C Intel Celeron N3350 driver

Aşağıdaki sürücüyü dene bakalım. Kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.

Şimdi fark ettim de attığım link kırık gözüküyor. Aşağıdaki linkten indirebilirsin sürücüyü.

Hocam bu linkte HP marka yazıyor hatalı.

Windows 8.1 kuracağım da driverları nasıl bulabilirim acaba Hometech Alfa 450C Intel Celeron N3350 driverları nasıl bulabilirim?
Yapmanız gereken tek şey sol attaki Windows logosuna basıp Aygıt Yöneticisi'ni açmak ve karşınıza şöyle ekran gelecek.

resim_2022-10-20_152135643.png

Bu ekranda önemli olan sürücüler ağ bağdaştırıcıları, görüntü bağdaştırıcıları, ses girişleri ve çıkışları, ses video ve oyun denetleyicileri bizim için önemli olanlar bunların hepsinin üstüne çift tıkla ve ekran görüntüsünü burada paylaş eğer destekliyorsa ben sana link atacağım.

Dosya Ekleri

• resim_2022-10-20_152135643.png
    62 KB · Görüntüleme: 464
Son düzenleme:

Yapmanız gereken tek şey sol attaki Windows logosuna basıp Aygıt Yöneticisi'ni açmak ve karşınıza şöyle ekran gelecek.

Bu ekranda önemli olan sürücüler ağ bağdaştırıcıları, görüntü bağdaştırıcıları, ses girişleri ve çıkışları, ses video ve oyun denetleyicileri bizim için önemli olanlar bunların hepsinin üstüne çift tıkla ve ekran görüntüsünü burada paylaş eğer destekliyorsa ben sana link atacağım.

Hocam HP markalıyı kurdum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam HP markalıyı kurduk fakat bu sürücüyüde kuramadım sana zahmet.

Siz kurulumu yaptınız mı?

Evet HP'yi kurdum Windows 10 vardı 8 yükledim HP'yi kurdum.

Siz kurulumu yaptınız mı?

Bana bu lazım kendi driverı yüklenirken hata veriyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    12,8 KB · Görüntüleme: 64
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    12,8 KB · Görüntüleme: 69
Aygıt yöneticisine girip benim dediklerimin ekran görüntüsünü atın size yardım edeceğim.

Ünlemli aygıtlar var ok.

Intel ekran içi ses Driver Booster ile güncelledim.

Aşağıdaki sürücüyü dene bakalım. Kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.

Şimdi fark ettim de attığım link kırık gözüküyor. Aşağıdaki linkten indirebilirsin sürücüyü.

Sa kardeşim bana bir yardım et.

Yardımına ihtiyacım var Allah rızası için bilinmeyen aygıtlar varda bulamadım sürücüyü.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    85,2 KB · Görüntüleme: 61
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    14,2 KB · Görüntüleme: 83
HP yazıyor diye hatalı olacak değil. Sürücüler tek bir firma için çıkarılmıyor. İster ASUS'un sitesinden, ister MSI'ın sitesinden, ister HP'nin sitesinden indir. Eğer sürücü kimlikleri uyumluysa kurulum olacaktır. Ben de denemesini istedim. Zaten uyumlu değilse hata verir.

Yardımına ihtiyacım var Allah rızası için bilinmeyen aygıtlar varda bulamadım sürücüyü.
Tüm ünlemli aygıtların donanım kimliğini gönder buraya ayrı ayrı.

Sadece buradan destek verdiğimi belirttim. Bunda anlaşılmayacak bir şey yok.
  • Salı günü attığım iletilerde Windows 8.1 kurduktan sonra tüm ünlemli aygıtların donanım kimliklerini göndermen gerektiğini belirtmişim.
  • Çarşamba günü bana sadece 1 tane aygıtın kimliğini göndermişsin.
  • Dün, yani perşembe günü de yine 1 tane aygıtın kimliğini göndermişsin.
  • Daha sonra bir sürü ünlemli aygıtların olduğu aygıt yöneticisi sadece ekran görüntüsünü göndermişsin. Hala toplu bir kimlik yok.
  • Yine tüm aygıtların donanım kimliğini göndermeni belirtmeme rağmen sırarla göndermiyorsun ve başka yerlerden yardım etmemi istiyorsun.
Ben anlam veremiyorum. "Aygıt yöneticisinde ünlemli gözüken tüm aygıtların donanım kimliğini gönder" cümlesinin neresi anlaşılmıyor acaba? Kaç kere yazmışım gönder diye ve nasıl gönderildiğini de belirtmişim. Bana geç cevap veriyor demişsin, gidip 2 konu daha açmışsın bu durumla ilgili. Bu konuları açmak yerine şu kimlikleri göndersen bakacağım, ama hala göndermemekte ısrarcısın.

Son kez yazacağım TÜM ünlemli aygıtların donanım kimliğini gönder diye. Yarın da konuya tekrar bakacağım. Yine aynı şey yaşanırsa konuyu takipten çıkıp desteği keseceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı