Windows 8.1 Hoş Geldiniz Yazısı Geç Geliyor

Dediğim gibi bir aktivatörle etkinleştirip sistemin stabilitesini bozduysanız ondan kaynaklanabilir. Bu yapılan işlemler açılış hızını az da olsa hızlandırması lazım.

Sistem ayarlarında bozukluk söz konusu olabilir. Windows kurulum medyanızı yerleştirip sisteminizi onarın. Onarımda bazı uygulamalar, kişisel dosyalar ve ayarlar korunacaktır.

Sorun bu tip şeylerde olduğunu düşünmüyorum. Sorun Microsoft parolasını değiştim an oldu parolam'a alışmıştı Microsoft hesabı, değişince beni cezalandırdı :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu çözdüm. Bilgisayarımda iki tane ekran kartı var. Nvidia kaldırdım sorun çözüldü, bakalım tekrar yükledikten sonra aynı hatayı verecek mi bir de onu deneyim. Yani anladığım kadarıyla ekran kartları arasında geçişte sorun oluyor.

- - - Güncellendi - - -

Nvidia tekrar yükleyince aynı sorun tekrar etti. En güncel sürüm olduğu halde Biostan bir ayar var mıdır acaba, açılırken şu ekran kartı açıl diye ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı