Windows 8.1 için 2 GB RAM yeterli midir?

D4CHNLQ_06

Hectopat
Yer
Ankara Yenimahalle
Daha fazla  
Meslek
Bakımcı
Arkadaşlar merhabalar. 2007'den kalma bir bilgisayar var elimde. Anakartım ASUS M2N MX SE, 2 GB 667 MHz hızında çalışan RAM ve AMD Athlon X2 X64 2.68 GHz işlemcim var. Ayrıca 280W PSU mevcut arkadaşlar. Windows 7 desteği bitti bildiğiniz üzere. Laptopta da Windows 7 kullanıyorum ve çok yavaşladığını hissetmeye başladım. Bu bilgisayarı Windows 8.1 mi yapsam yoksa Windows 7 Home Basic mi yapsam? Günlük kullanım için yapacağım? Ağır oyunları oynamayacak; film, müzik, EBA, Zoom ve internette gezinme yapıp ihtiyacı olan bir arkadaşa vermeyi düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
8.1 yeterli gelir. Windows tabletlere 8.1 kuruyorum düşük RAM'e rağmen gayet iş yapar şekilde çalışıyor.

8.1 yeterli gelir. Windows tabletlere 8.1 kuruyorum düşük RAM'e rağmen gayet iş yapar şekilde çalışıyor.
1 2 hafta önce bir Acer tablete kurdum on numara çalışıyor, dün Retail key girip etkinleştirdim, lisansımı nihayet bulabildim.

Evet, kendimde 2GB' lık sistemimde kullanıyorum gayet stabil ve performanslı. Boşta 420-680MB arası tüketiyor.

Gecmediginiz hata bence .
Win8.1 utulerde bile calisir.
Tavsiyem Home 64bit surum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…