Windows 8.1 için 2 GB RAM yeterli midir?

D4CHNLQ_06

Hectopat
Yer
Ankara Yenimahalle
Daha fazla  
Meslek
Bakımcı
Arkadaşlar merhabalar. 2007'den kalma bir bilgisayar var elimde. Anakartım ASUS M2N MX SE, 2 GB 667 MHz hızında çalışan RAM ve AMD Athlon X2 X64 2.68 GHz işlemcim var. Ayrıca 280W PSU mevcut arkadaşlar. Windows 7 desteği bitti bildiğiniz üzere. Laptopta da Windows 7 kullanıyorum ve çok yavaşladığını hissetmeye başladım. Bu bilgisayarı Windows 8.1 mi yapsam yoksa Windows 7 Home Basic mi yapsam? Günlük kullanım için yapacağım? Ağır oyunları oynamayacak; film, müzik, EBA, Zoom ve internette gezinme yapıp ihtiyacı olan bir arkadaşa vermeyi düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
8.1 yeterli gelir. Windows tabletlere 8.1 kuruyorum düşük RAM'e rağmen gayet iş yapar şekilde çalışıyor.
1 2 hafta önce bir Acer tablete kurdum on numara çalışıyor, dün Retail key girip etkinleştirdim, lisansımı nihayet bulabildim.

Evet, kendimde 2GB' lık sistemimde kullanıyorum gayet stabil ve performanslı. Boşta 420-680MB arası tüketiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı