Windows 8.1 İçin Virüs Programı

Hello

Hectopat
Katılım
2 Temmuz 2014
Mesajlar
555
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 8.1 için hangi virüs programını önerirsiniz ? Aklımda Kaspersky Antivirüs almak var. Bitdefender iyiama RAM'i yiyor. Şimdiden teşekkürler. İyi günler, iyi iftarlar.
 
Norton Internet Security ya da Kaspersky Internet Security al. Antivirüs değil de Internet Security paketlerine yönelmelisin.
 
Avast'ın İnternet Security sürümünü kullanıyorum, ama şimdiki aklım olsa Kaspersky alır kullanırdım, Egemen arkadaşın dediği gibi İnternet Security sürümlerine yönelmelisin
 
Norton lisansım da var diğer bilgisayarlarım için ama şu anda Kaspersky Internet Security'nin deneme sürümünü test ediyorum. Açıkçası Kaspersky daha iyi. Hele çocuklu aileler için mükemmel bir ebeveyn denetimi var. Bana daha güven verdi açıkçası güvenlik açısından. Bilgisayar eski değilse Kaspersky'i denemekte fayda var. Norton da kötü değil tabii.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı