Nasıl yok? @333657 hocamın dediği gibi yapın o zaman.
Neyle bağlayacağım ama.
Bazı laptop modelleri artık Ethernet girişi kullanmıyor. Sadece Wi-Fi kullanıyorlar.
Eğer flash ile temiz kurulum yapacaksanız, sürücüleri indirip telefonunuza USB ile aktarın. Kurulum yaptıktan sonra telefonunuzdan USB ile tekrar verileri alabilirsiniz.
Telefona niye aktarmam gerekiyor hocam?
Hocam sürücüleri telefona aktarın dememin sebebi yedek flash olmayabilir. Kurulum yapılacak flaşta genellikle temiz kurulum için Rufus programı ile ISO yazdırılıyor e haliyle veri siliniyor. Sürücüleri indirdiğinizi düşünerek telefonunuza aktarın demiştim.
Hocam telefona aktarma yapmadan yapabilir miyim?
Sürücüleri nerden ögreniyorum hocam.Hocam açıkçası USB ile cihaza ağ aktarımı denemedim. Bilmediğim icin yönlendirme yapamam. Bende yenilerde format attım. Format atmadan önce sürücüleri not etmiştim. Format attıktan sonra sürücü yoktu. Bende telefonuma indirip USB ile bilgisayara gereken sürücüleri indirdim. Ben tek flaşınızın olduğunu ve de ISO yazdırma olayı olduğunu varsayarak fikrimi beyan ettim. Uygulamak ya da uygulamamak size kalmış hocam.
Sürücüleri nereden ögreniyorum hocam.
Asus x507MA-BR001THocam dizüstü bilgisayarınızın marka ve modelini söyleyebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.