Windows 8.1 ISO nereden indirilir?

Teşekkürler. Massgrave KMS etkinleştirme de yaptığı için ISO'ya KMS entegre etmişlerdir diye düşündüm. Değil is çok teşekkürler.

Teşekkürler. Massgrave KMS etkinleştirme de yaptığı için ISO'ya KMS entegre etmişlerdir diye düşündüm. Değil is çok teşekkürler.
Merak etmeyin orijinal ISO dosyası, daha önce çok indirdim buradan :)

Teşekkürler. Windows 8.1'in tablet arayüzünü gerçek bir tablette denemek istemişimdir hep, geçen günlerde Windows 11 kurulu bir tablet aldım, ona kuracağım.

Lütfen işletim sisteminizi şiddetle güncelleyiniz.

Kurup deneyip sonra Windows 10 kuracağım zaten. 11 demeyin TPM yok.

Lütfen işletim sisteminizi şiddetle güncelleyiniz.
Anlamakta zorluk yaşıyorsunuz sanırım, ben eski bir işletim sistemi kullandığımı söylemedim, Windows 11 kullanıyorum. Sen ise mesaja kızgın tepki verip alakasız alakasız konuşuyorsun.

Şiddet kullanmıyorum hocam öğüt veriyorum.
Öğüt kaba konuşmayla verilmez. Ayrıca her mesaja dislike ve kızgın emojisi atıp durmak yerine kendinizi daha açık şekilde ifade etmeniz daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Öncelikle mesajları okuyun, anlayın, sonra yorum yapın.

Ayrıca ben onunla konuşurken sen karışıyorsun iki kişi konuşurken üçüncüsü girmez.
Benim mesajımı alıntıladığın için yazdım, yoksa banane ki sizin konuşmanızdan :D

Teşekkürler. Windows 8.1'in tablet arayüzünü gerçek bir tablette denemek istemişimdir hep, geçen günlerde Windows 11 kurulu bir tablet aldım, ona kuracağım.

Kurup deneyip sonra Windows 10 kuracağım zaten. 11 demeyin TPM yok.

Kurdum tablete denedim, sonra Windows 10 geri kurdum ve dokunmatik ekran driverini hiçbir yerde bulamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı