Windows 8.1 ISO'su nereden indirilebilir?

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
1 kaç gün sonra SSD elime ulaşacak. Samsung Evo 860. SSD olmadan Windows 10 yükledim ama pek haz alamadım ve SSD olmadığı için sistemi yoruyor. Windows 8.1 64 bit yeni sürüm. Yükleme linkini nereden bulabilirim?

Sağ ol. Ama Microsoft sitesinden yüklemeye koydum bile. İnşallah yanlış yüklemedim. Doğru mu? En baştakini yükledim? @fatihgaucho

Screenshot_1.png

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Hocam Windows 10 yükleyeceğim. Ama SSD yok gelsin Windows 10 yükleyeceğim. Şu anda Windows 10 kullanıyorum. SSD olmadığı için sistemi çok yoruyor. Windows 8.1 yükleyeceğim o yüzden.

Valla kardeşim SSD olmadan, 8.1 kursan bile oda kasacaktır. En azından görüşüm, windows 10 home kur. Ram kullanımı vs 8.1 den daha performanslı. Hatta makineyi kullanmayacaksan, SSD gelmeden pc'ye format atma. İki iş yapmaktansa, SSD geldiğinde kurman daha mantıklı.

Valla kardeşim SSD olmadan, 8.1 kursan bile oda kasacaktır. En azından görüşüm, windows 10 home kur. Ram kullanımı vs 8.1 den daha performanslı. Hatta makineyi kullanmayacaksan, SSD gelmeden pc'ye format atma. İki iş yapmaktansa, SSD geldiğinde kurman daha mantıklı.
Haklısın, aslında ama 8.1'de hızlıydı bilgisayarım Windows 8.1 İSO indiriyorum. En azından elimde olsun lazım olduğu zaman USB flash Bellek takar. Kullanırım.
Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı