Windows 8.1 kullanırken dikkat edilmesi gerekenler

önce vatan

Kilopat
Windows 8.1'den gayet memnunum, memnun kalmak içinde elbetteki bazı şeyleri iyi bilmek gerekir. Gereksiz servisleri ve tüm uygulamaları kapatmak, SSD kullanmak gibi, bunu yaparken de SSD'yi tam verimli kullanma ayarlarını da iyi yapmak gerekir, SSD'lerde yapılan en büyük hata SSD alırken ana kartınızda SATA 6 GB portu fiş yuvası olup olmadığıdır, yoksa %50 hız alırsınız SSD'den. Neyse, ben tüm sürücülerimi güncelledikten sonra Windows 8.1'i kırpa kırpa kuş tüyüne döndürdüm. Ne güncellemeleri ne de sistem geri yüklemeyi açık tutuyorum, ne de antivirüs programı kullanıyorum ne de antimalware denen illeti, Windows Defender'ı da tamamen iptal ettim, saçma sapan sitelere girmezseniz virüs bulaşması da kolay olmaz zaten, arada bir Norton Eraser ile taratıyorum veya Adwcleaner'la, sisteme kurmadan çalışan programlar bunlar, Windows 8.1'i sorunsuzca hiç format atmadan uzun süredir kullanıyorum. Windows 10 sorunlu bir yazılım ve ne yaparsanız yapın sisteminize müdahale eden bir yazılım casusu sokuluyor, tercihim değil şahsen Windows 10.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu söylediklerin tüm Windows sürümleri için geçerli. Ayrıca windows 10 hakkındaki önyargın gereksiz. Çıktığı günden beri windows 10 kullanıyorum. Daha bir sorunla karşılaşmadım.

Windows 8.1'den yazıyorum; sade, sistemi yormayan muhteşem bi işletim sistemi.

Yok hocam ben çıktığından beri Windows 8.1 Pro kullanıyorum :)

Arayüzüne aşığım Windows 8.1'in fakat çoğu kişi başlat menüsünden şikayetçi. Windows 8.1 kullanmak isterdim ama şu dwm.exe çok RAM tükettiği için ve Windows 7'nin gecikme süresi Windows 8.1 ve 10 dan daha düşük olduğu için Windows 7 ile devam ediyorum 😅

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı